EGO Power+ - Az erő, amiben megbízhat

Hírek

EGO Power+ - Az erő, amiben megbízhat

Az EGO Power+ akkumulátoros termékeink 2020 tavasza óta elérhetők Magyarországon. A számtalan szabadalmaztatott technológiai újdonságot felvonultató termékcsalád tökéletes megoldást nyújt a kertészek, kertápolók, hobbikert tulajdonosok számára. Az akkumulátoros technológia folyamatos fejlődése nyomán egyre több termék jelenik meg a hazai és nemzetközi piacon, akkor miért éppen az EGO Power+? A titok az akkumulátorban rejlik…

A szabadalmaztatott Lithium-ionos, íves kialakítású, 56V-os akkumulátorunk a maga nemében egyedülálló a kertigépek piacán. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően minden évben találkozhatunk újabb és újabb modellekkel, melyeket a legutolsó fogyasztói igényeknek megfelelően alakítanak ki. Természetesen a fejlesztések során szem előtt tartják az EU-s szabályozásokat és rendeleteket is, így biztosítva a felhasználók teljes körű biztonságát és elégedettségét.

akku1.jpg

A piac legnagyszerűbb megoldása – optimális erő és teljesítmény

Az 56 V-os lítium akkumulátor egy mérnöki csoda, amely minden szinten - mechanikai, kémiai és elektronikus - felülmúlja versenytársait. 25 éves tapasztalattal rendelkezünk az akkumulátor technológiában, és az alkatrészek nagy része saját gyártású.

akku3.jpg

A benzin ereje. Benzin nélkül.

Piacvezető 56V-os Íves Lithium akkumulátorunkkal hajtott EGO Power + rendszer elemei biztosítják a benzines gépek erejét a benzin árnyoldalai nélkül. Egyszerűbbek, tisztábbak, csendesebbek és kényelmesebb a használatuk. A lenyűgöző üzemidő és a gyors feltöltés tökéletes kényelmet és használhatóságot nyújt.

Az alacsonyabb működési és karbantartási költség jó ok, hogy EGO-ra váltson és hosszú távon spóroljon. Plusz a zéró károsanyag-kibocsátás miatt Ön is tehet valamit környezete megóvásáért.

akku2.jpg

A kertápolás legrugalmasabb módja

Minden EGO 56V-os akkumulátor illik az EGO Power+ termékekbe. Csak helyezze fel az akkumulátort és már kezdheti is a munkát.

Az akkumulátorok kialakítása során szem előtt tartottuk, hogy Ön a legtovább dolgozhasson egyenletes teljesítmény mellett. Az akkumulátorcellák íves alakban való elhelyezésével elértük, hogy a hűtés hatékonyabb legyen, mint a tömbökben elhelyezett cellák esetén; és ha ez nem lenne elég, egy kémiai folyamat segítségével az egyes cellák hűtését is biztosítottuk. A teljesítmény szabályozásával elértük, hogy termékeink használati ideje minimum 10%-al kedvezőbb lehessen, mint szabályozás nélkül. Nem fullad le és nem melegszik túl akkor sem, ha erősebb igénybevételnek teszi ki a gépet.

Az egyszerű és kevés helyet foglaló tárolás csak újabb előny az EGO Power+ gépek használata mellett.

akku4.jpg

Hosszantartó gépekhez hosszú garanciaidő

A piacon egyedülálló módon akár 5 év garanciát, és 30 napos visszavásárlási lehetőséget biztosítunk termékeinkre (részletes információkat honlapunkon talál: egopowerplus.hu). (x)

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Otthon érlelt banán
Itt a banánszezon. Akár önmagában fogyasztjuk, akár turmixba vagy süteménybe tesszük, ez a gyümölcs édesen és puhán az igazi. De még ha egy kicsit zöldebb, éretlenebb is, egy óra alatt tökéletes banánokat varázsolhatunk belőle!


Gép- és anyagújdonságok
Everest Expedíció és STIHL
A természet iránti alázat, a profi hozzáállás, a maximalizmus és a folytonos kihívások keresése olyan tulajdonságok, amelyek nélkül nem létezik sikeres expedíciós hegymászás, ezen értékeket pedig a STIHL is magáénak vallja.


Gép- és anyagújdonságok
Nagy Kazánválasztó Nap
2017. szeptember 23-án a Nagy Kazánválasztó Nap keretében több, mint 100 akciós gázkészülék közül választhatnak az érdeklődők és közvetlenül a kazángyártók képviselőitől kérhetnek szakmai segítséget a döntésben.


Gép- és anyagújdonságok
Bútorba süllyeszthető töltő
Töltsük mobilunkat vezeték nélkül!


Gép- és anyagújdonságok

Fából faragott motoros
Gép- és anyagújdonságok

Intelligens légtisztítás


Gép- és anyagújdonságok

A szerethető konyhák kiállítása 2019


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság