A 4 fal közt most van idő megtervezni az álomteraszt

Hírek

A 4 fal közt most van idő megtervezni az álomteraszt

Új Twinson Click rendszer bármilyen méretű és formájú teraszhoz.

Olyan időket élünk, amikor felértékelődik az otthoni környezetünk. Ha minimális időt tölthetünk emberek között, akkor csak a saját kertünkbe tudunk kimenni a szabadba – ha olyan szerencsések vagyunk, hogy rendelkezünk saját kinti térrel. Nem mindegy tehát, milyen látvány és hangulat vesz körbe minket, akár kikapcsolódni ülünk ki egy kicsit a verandára, akár az otthoni irodát helyezzük ki a friss levegőre. Bizonyára vannak olyanok is, akik most az ablakból nézve sajnálkoznak rajta, miért nem alakították ki kicsit körültekintőbben a külső tereket, esetleg hogyan tudnák kényelmesebbé és otthonosabbá tenni azokat. Most van idő átgondolni ezeket a kérdéseket, és akármilyen fázisban is tartunk a kert és a terasz tuningolásával, most mindent eltervezhetünk, hogy aztán amint engedik a lehetőségek, teljes gőzzel nekivághassunk az elképzelések ás álmok megvalósításának. Ehhez pedig most minden eddiginél nagyobb szabadságot és fantáziát kínál a Deceuninck új változatos formákban elérhető Twinson Click rendszere.

_dsc0043_1582106446.jpg

Kedvünkre alakítható

A nemrégiben bemutatott Twinson Click párnafa rendszer rendkívül stabil alapot biztosít a Twinson teraszokhoz, és minden eddiginél több lehetőséget nyújt a tervezéshez és a különleges formájú konstrukciókhoz. A Deceuninck moduláris rendszerrével ugyanis egyszerűen lehet különféle szögeket beállítani, így szinte bármilyen forma és méret kialakítható vele. Nem jelenthet akadályt az egyenetlen talaj és a magasságbeli különbség sem, mivel ez a megoldás szintkülönbség kiegyenlítését is lehetővé teszik. A rendszerben ráadásul olyan alátámasztások és kiegészítők is megtalálhatók, amelyek 45 és 225 mm közötti magasságra beállíthatók.

096-retuschiert-(1)_1582106544.jpg

Az alépítmény egy háromszögletű Triax alapzaton nyugszik, amely alá gumi burkolatot is lehet helyezni tetőteraszok esetében, hogy védjék a tető szerkezetét. A profilok könnyű alumíniumból készülnek, és az egész tartószerkezet rendkívül egyszerűen összeállítható, csavarok használatára is minimális esetben van szükség. Így mind az alépítményt, mind a kapcsolódó Twinson deszkákat egyszerűen elhelyezheti akár a professzionális kivitelező, akár maga az ügyes kezű vásárló.

Biztonság minden szinten

Amellett, hogy az új Twinson Click rendszerrel bármilyen elképzelés könnyen megvalósítható, a termékcsalád a már megszokott minőséget és biztonságot garantálja. A Twinson rendszerek négyzetméterenként akár 1400 kg teherbírásra képesek. Minden burkolati elem megfelelően barázdált ahhoz, hogy minimálisra csökkentse a csúszásveszélyt, így a medence mellett sem kell óvatosan lépkednünk a vizes felületeken. A burkolatok emellett tűzállóak és önkioltó hatással is rendelkeznek BROOF (t1) teszttel, tehát az ügyetlenebb grillezőknek sem kell attól tartaniuk, hogy komoly károkat okozna egy-egy lepottyanó széndarab vagy kósza szikra. A termék emellett megfelel az EN 71-3 szabványnak, ez azt jelenti, hogy a kompozit elem abszolút gyermekbarát, semmilyen egészségre káros anyag nem juthat belőle a gyerekek szervezetébe.

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
A kerti bútor felújítva az igazi!
Meglévő kerti asztalt és a hozzátartozó két padot újított fel példásan Heilman Béla Budapesten.


Kert-balkon
Marokkói nyaralás ihlette teraszbútor
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy majd 100 éves flóderezett szekrény a nagymamai örökségből Horváth Ildikóéknál Solymáron.


Ötletek
Faburkolat a teraszon
A kidobni vagy eltüzelni szánt anyagokból sokszor gyönyörű dolgokat lehet létrehozni, csak értő szem, jó ötletek és némi munka szükséges hozzá.


Kert-balkon
Terasz vörösfenyőből
Szép és stabil fa teraszt készítettek Hordós Tiborék Szolnok-Szandaszőlősön vörösfenyő pallókból.
Kert-balkon

Terasz a magasban


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság