hirdetés



Csatlakozz a Föld Órájához és állj ki a természetért!

Hírek

Csatlakozz a Föld Órájához és állj ki a természetért!

Nem lehetünk egészségesek, ha a minket körülvevő ökoszisztéma beteg. Itt az utolsó utáni pillanat a szemléletváltásra, mert amit ma teszel, az lesz a holnapod.

Szeretnénk, ha te is részese lennél az idei Föld Órájának, mert hisszük, hogy együtt lehetséges! Ahogy minden évben, úgy várhatóan március 28-án helyi idő szerint 20:30-kor idén is világszerte sötétbe borulnak a nagyvárosok és kis települések díszkivilágításai, és a világ lakosságának jelentős része is lekapcsolással fejezi ki elkötelezettségét bolygónk megóvása iránt. A lekapcsolás csak egy szimbólum: a WWF Föld Órája valódi üzenete az, hogy mindannyiunk felelőssége és érdeke, hogy elinduljunk a fenntarthatóság útján.

309837-P85DVZ-806.jpg

A Föld Órája eredetileg azzal a céllal indult 2007-ben Ausztráliából, hogy az éghajlatváltozásra és annak negatív hatásaira irányítsa bolygónk lakosságának figyelmét, tavaly pedig már több mint 180 ország vett részt a kezdeményezésben. Bár ez az üzenet azóta is aktuális, a szimbolikus 60 perces sötétség mellett a világ legnagyobb önkéntes akciója 2018 óta a természeti értékekre és azok megóvására, ezzel együtt pedig a fenntartható életmódra helyezi a hangsúlyt.

2020. március 28-án 20:30-tól egy órára te is oltsd le a világítást és kapcsolj ki otthonodban minden elektronikus berendezést, ezzel kifejezheted támogatásodat hazai természeti értékeink megóvásáért.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Fenyőt vagy utánzatot?
Milyen karácsonyfát vegyünk? Sokan a természetes látványhoz, illathoz ragaszkodva, de a fapusztítástól ódzkodva, a gyökeres fenyő mellett döntenek. Ha viszont a környezetvédők érveit hallgatjuk, belátjuk ? az egyetlen helyes döntés a műfenyő.


Kert-balkon
Tavaszi talaj-előkészítés
Bár a szabadban még talán fagyott a talaj, a hosszabbodó nappalok minden kertészkedni szerető embert várakozással töltenek el. 


Hírek
Egy bolygónk van, szigeteljünk érte
Épületeink szigetelésével még többet tehetünk a Földünkért


Gép- és anyagújdonságok
Külföldön is sikeresen terjeszkedik a Diego
Újabb elismerés a régió egyik legnagyobb, magyar központú franchise hálózatának.











hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság