Két új falfesték a Mapei kínálatában

Otthon-bútor

Két új falfesték a Mapei kínálatában

Vakítóan fehér falfelületet szeretne a festés után elérni vagy olyan falfestéket szeretne, mely lemosható? A Mapei mindkettőre kínál megoldást! A két festék kifejlesztésének fő oka nagyon egyszerű. A Mapei termékek nagy részét olyan felújítási folyamatokban használják, ahol az esetek... 
... nagy részében más belső felújítás is történik, nem csak burkolás, vagy netán hőszigetelés, hanem a beltéri falak festése.A megszokott „MAPEI” minőségben kifejlesztett termékekkel cégünk ismét nem csak eladni szeretne egy festéket, hanem mellé még valami pluszt is szeretnénk felhasználóink megrendelőink számára biztosítani.
Miből tudjuk meg, hogy milyen minőségű anyaggal is dolgozunk?
 
A festékek minőségét nagy részben a bennük felhasznált kötőanyagok, azok minősége, és mennyisége határozza meg. A kötőanyagok nem megfelelő, vagy alacsony minősége alapjaiban határozza meg a felhasználást, a festékek színét (nem vakító fehér szín már alacsony minőséget takar), sárgulását-öregedését. A kötőanyagok mennyiségét PVC-értékben határozzuk meg. Magas PVC érték esetén sok az anyagokban található töltőanyag (olcsó komponens) és alacsony a kötőanyag mennyisége. Ennek a hatása az lesz, hogy festékünk gyorsabban öregszik-sárgul, és koszolódik a falon.
 
Milyen területre ajánljuk a két festéket?
A Colorite Matt anyagot kifejezetten projektekre, tisztasági festésekre kínáljuk beltéri felhasználásra. Alkalmazása egyszerű, jól takar és lényeges, hogy páraáteresztő tulajdonságokkal bír, így elkerülhető az új építésű ingatlanok esetében a penész gyors megjelenése megfelelő szellőztetés esetén, hiszen a festék nem szab gátat az építőanyagokból távozó nedvesség számára. Felhasználást követően évekig vakítóan fehér felületet kapunk, sokkal lassabban koszolódik, és sárgul, a hagyományos festékekhez képest. A termék fehér és pasztell színekben kapható.
 
Dursilite termékünk esetében, egy olyan 8-10.000 –szer mosható anyagról beszélünk, ami felhasználásának, árfekvésének, kiadósságának köszönhetően már most nagyon kedvelt. A festéket bármilyen színre keverve lehetséges előállítani, és olyan speciális helyekre ajánljuk, ahol fontos a moshatóság-tisztíthatóság. Felhasználási területek beltérben: konyhák, gyermekszobák, mélygarázsok falfelületei, tisztasági festések.
 
Bővebb információért hívja a Mapei Kft. központi szaktanácsadó számát: 06-40-462-734
 
www.mapei.hu
EZT IS Ajánljuk
Ötletek
46 éve épít a Mesterek Mestere
Varga Ferenc, szekszárdi burkoló szakember nyerte el a Mesterek Mestere 2018. Díjat.


Gép- és anyagújdonságok
Logisztikai nehézségek fokozzák az építőanyaghiányt
Recseg, ropog az ellátási lánc az építőiparban.


Szerszám-anyag
Ettől az apróságtól lesz penészmentes az otthona
Van egy jelentéktelennek tűnő dolog, amire nem szoktak nagy figyelmet fordítani a felújításkor, pedig igencsak fontos, mert a penész legtöbbször ezen keresztül támad.


Gép- és anyagújdonságok
Falfesték, ami fűt
Forradalmasíthatja a lakásfelújítást és -fűtést az a speciális falfesték, amelynek elkészültét őszre várhatjuk.


Szerszám-anyag

Padlófűtés hibátlanul


Gép- és anyagújdonságok

Kopásálló, dekoratív és egyedi


Gép- és anyagújdonságok

Gigantikus burkolólapok trendje


Gép- és anyagújdonságok

Divatos falfestékek


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság