csináld magad / Kert-balkon


csináld magad
Zöld sziget a lakásban: erkélybútor raklapokból
Nyáron mindenki igyekszik a kertben tölteni annyi időt, amennyit csak lehet. Igaz, az emeleti lakásoknak nincs kertje, de teremthetünk magunknak oázist az erkélyen. Így tett olvasónk, Balogh Attila Károly is.
csináld magad
Megoldások ágyásszegélyre: a téglától a fáig
A virágágyás és a veteményes is szebben mutat, ha egy jól látható, dekoratív szegéllyel elválasztjuk a kert többi részétől, a járdától vagy a gyeptől. Nézzünk néhány megoldást erre!csináld magad
Tedd stílusossá teraszodat
Függetlenül attól, hogy mekkora a mérete, minden teraszt be lehet rendezni úgy, hogy az kényelmes és hangulatos legyen. Nézzünk hozzá egy kis inspirációt!
csináld magad
Készíts kókuszhéjból dekoratív virágtartót
Nem is gondolnád, mi mindenre jó a kókuszdió héja! Többek között dekoratív virágtartót is készíthetsz belőle. Kíváncsi vagy rá, hogyan? Olvasd el cikkünket!
csináld magad
Emeletes virágláda fiókokból és lécekből
Építkezésből megmaradt anyagok, egy másik barkácsprojekt fel nem használt anyagai? Ne dobjuk ki őket, inkább alkossunk belőlük valamit. Így tett Kovácsné Vastag Andrea és férje is, akik virágládát készítettek.


csináld magad
Készíts függőleges kertet a növényeidnek
A függőleges kertek praktikusak, hiszen felakasztva kis helyet foglalnak el, ugyanakkor nagyon dekoratívak is. Sokféle virágot ültethetsz bele, a pozsgások például kifejezetten jól érzik magukat benne.
csináld magad
Rusztikus pihenőhely a kertben
Mindenki vágyik egy olyan helyre, ahol megpihenhet. Ahol nincs rohanás, nincs idegeskedés, nincs zaj, csak időtlen békesség. Ebben a nyitott, ponyvával borított fészerben szinte állni látszik az idő.
csináld magad
Készíts kerti utat: az olcsóbb verziótól a drágábbig
A kerti utak nemcsak dekoratívak, hanem nagyon praktikusak is, hiszen eső után sem leszünk nyakig sárosak, ha mondjuk el akarunk jutni a tárolóhoz vagy a melléképülethez. Építhetjük olcsó és drága alapanyagokból is, csak a pénztárcánktól függ, melyiket választjuk. Cikkünkben adunk hozzá egy kis inspirációt!


csináld magad
Űzd el a stresszt: feszültségoldó gyógynövények
Stresszes napokat élsz át? Alapvetően szorongó természetű vagy? Akkor a következő gyógynövényekből érdemes otthon tartanod: megnyugtatják az idegeket.
csináld magad
Kerti ebédlő építése fából
Nyáron mindenki nagyon szeret a kertben tartózkodni, de ehhez kell valamilyen ülőalkalmatosság és asztal, amelynél elfér az egész család. Például olyan, mint amilyet Gasparics Imre készített.
csináld magad
Tedd mini oázissá a hátsó udvart: ötletes megoldások
Teremts mini oázist kertedben mindössze egyetlen délután alatt! Mutatunk hozzá néhány kreatív tippet!1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság