Ért a növények nyelvén? Hallgasson a kertjére!

Kert-balkon

Ért a növények nyelvén? Hallgasson a kertjére!

Mennyivel egyszerűbb lenne, ha a növények egyszerűen elmondanák nekünk, hogy mire van éppen szükségük! Így azonban nincs más választásunk, mint a jelekből olvasni – nekünk kell megtanulni azt a nyelvet, amelyen a növények kommunikálnak. 

Persze, már az is sokat segít, ha a legáltalánosabb „üzeneteket” megértjük. A petyhüdt, sárguló, foltos, lehulló levelek arra utalnak, hogy kertünk éhezik – emiatt a növényeink nem tudják magukat teljes szépségükben megmutatni. Ideje őket jóllakatni! Optimális tápanyagforrás minden zöldség, gyümölcs, virág és dísznövény számára az univerzális, prémium minőségű Wuxal® Super, az első lombtrágya, amely az alapvető tápelemeken kívül hatásfokozó és környezetkímélő adalékanyagokat is tartalmaz.

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}

A Wuxal® Super képes enyhíteni a kedvezőtlen időjárás (például a szárazság) okozta stresszt, amely hátráltathatná a tápanyagok felvételét és a növényen belüli szállítását. A felvett tápanyagok minél jobb hasznosulását a Wuxal bioaktív segédanyagai is segítik. A Wuxal® Super minden öntöző- és permetező berendezéssel kijuttatható, használata nem hagy foltot a növényen, és növényvédő szerekkel kombináltan is alkalmazható.

A növények tudják, hogy mit szeretnének – és ezt el is mondják annak, aki igazán figyel rájuk. Hallgasson a kertjére, és válassza a Wuxal® Supert!

Bővebb információ: www.szepzold.hu/wuxal

 

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Háncs helyett toboz
A virágládákban a felszínre célszerű faháncsot tenni a virágok köré, mert megvédi a földet, s nem veri ki az eső (és így nem veri fel az ablakra a sarat), nehezebben gazosodik, és hosszabb ideig megőrzi a nedvességet. A toboz pedig még ennél is jobb.


Otthon-bútor
Hálószoba-felújítás saját kezűleg
Ahhoz, hogy lakóterünk megújuljon, nem kellenek új bútorok, sem szakemberek hada: elég a jó ízlés, a munka megtervezése, akarat és némi szabadidő: az itt bemutatott hálószobát festette, tapétázta, bútorait átfestette, lámpáját pedig átalakította ihletett tulajdonosa – és a végeredmény önmagáért beszél.


Gép- és anyagújdonságok
Jót tenni jó!
Gyermekosztályon újított fel kórtermet az újHÁZ Centrum siófoki kereskedése.


Gép- és anyagújdonságok
Hát ez óriási...
Géza, és felesége, Judit, elhatározták, hogy belevágnak a lakásfelújításba. Ez sok utánajárással és tervezéssel járt, de egyáltalán nem bánták. Nagyon élvezték, hogy tájékozódhatnak az új trendek felől, hiszen a 20 éves lakásbelső már-már elavultnak számított.


Gép- és anyagújdonságok

Időjárásálló zománcfesték


Gép- és anyagújdonságok

Hőszigetelés és járófelület egyben


Kert-balkon

Madáretetők
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság