Felejtsd el a sózást, mert káros

Kert-balkon

Felejtsd el a sózást, mert káros

A tél megérkeztével egyre többet kell jégteleníteni a járdákat és utakat. Az általános megoldásként alkalmazott sózás súlyosan károsítja a környezet növényzetét. 

Korrodálja a személyautókat és a járókelők csizmáit is tönkre tudja tenni. A sózás helyett használj környezettudatos jégmentesítőt. A sózás eredményeként a talajba rejtett közművek szintén jelentősen károsodnak. Pontosan ezért mára kormányrendelet írja elő, hogy az úttest kivételével csak olyan anyag használható síkosság-mentesítésre, amely a környezetében lévő fás szárú növényekre nem veszélyes.

Gyors jégmentesítési hatás
- Alacsony fagyáspont
- Tartós jégmentesség
- 24-48 órán át hat, újabb hóeséskor is
- Az út nem fagy fel, nem szikesedik a talaj
- A gépkocsikban nem okoz korrodálódást
- Anyagigénye negyede, mint az útszóró sónak
- A növényzetre nincs káros hatással

tire-tracks-3148803_1280.jpg
A sózás helyett hatékonyabb, és olcsóbb megoldás a környezetkímélő jégmentesítő. Használhatod megelőző kezelésre, mind utókezelésre. A járdára szórva hatékonyan felolvasztja a jeget, gyors jégmentesítési hatást biztosítva. Alacsony fagyáspontja miatt lényegesen alacsonyabb hőmérsékleten is használható, - 25 foknál sem fagy le. Tartósan jégmentesít 24-48 órán keresztül, akár újabb hóesés esetén is.

5 kg-os, tasakos kiszerelésben kapható, 1 tasak 100 m2 terület jégmentesítésére elegendő, -10 °C-on, közepes havazás esetén. Természetesen nagyobb mennyiség is rendelhető, mivel minőségét 3 évig megőrzi.

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Öt tipp a professzionális szigeteléshez
A jó szigetelés a tervezéssel kezdődik és közel 50%-kal csökkenti a gázszámlát.


Szerszám-anyag
A fűtés letekerésével keveset spórolhatunk
Épületeink hőveszteségét a szigetelés csökkenti a leghatékonyabban.


Otthon-bútor
Kenhető szigetelők
Mind a kültéri, mind a beltéri vízszigetelési munkákat jelentősen megkönnyítik a könnyen kezelhető korszerű anyagok, amelyek alkalmazása a műszaki leírás tanulmányozása után egyszerű feladat.


Kert-balkon
Esztergált madáretető
A legegyszerűbb faesztergával, egyszerű fogásokkal is elkészíthető ez a madáretető, amely amellett, hogy a még hosszan elhúzódó hideg időben jól jön a madaraknak, még díszíti is a kertet.


Gép- és anyagújdonságok

Iskola rendhagyó homlokzatszigeteléssel
Gép- és anyagújdonságok

A ház hőszigetelésével spórolunk is
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság