Meseautó a kertbe

Gyerkőc

Meseautó a kertbe

Fia születésnapjára készítette ezt az autós kerti játékot Torsán Lilla Budapesten.

Látványterveket rajzolt az elkészítéshez, összesítette a sok felbukkanó ötletet. A roppant praktikus, kerék nélküli kivitel arra szolgál, hogy a gyermek egy adott területen mozogjon, ne kelljen utána rohangálni. Ráadásul így a felnőttek nyugodtan kertészkedhetnek, míg a meseautó utasaival mindenféle hihetetlen kalandokon megy keresztül.Anyagszükséglet
- fenyő bútorlap
- fenyődeszkák
- sarokvasak
- kiszuperált PS2 kormány és pedál
- 1 Ft-ért (+ 1000 Ft postaköltségért) vásárolt régi VW tükörpár
- műbőrös szivacs
- csavarok
- vaastaglazúr
- zomácfesték

Szerszámszükséglet
- akkus fúró-csavarozó
- colstok
- fűrész (ha nem barkácsáruházban vágatjuk méretre az elemeket)
- ecsetek

1. A tervek lerajzolása és méretezése után Lilla előbb méretarányosan kicsinyített prototípust készített egy tortadobozból.2. A méretre vágott elemekből előbb a keretet csavarozta össze, majd alá a kerekeket helyettesítő lábakat.3. A kormányt hordozó „műszerfal” polca magasabban áll, mint a pad, amelyen a sofőr és utastársai ülnek.4. Plusz lécekkel, sarokvasakkal rögzítve két régi tükör, pedáltartó, háttámla és csomagtartó is került a kasznira.5. Az ülőpadra műbőr borítású szivacs, a beltér faanyagára vastaglazúr, a kocsi külsejére festés várt, előrajzolva.6. Az ajtókat dekopírfűrésszel vágták ki. A festéssel és cizellálással együtt a BMW 3 hónap alatt készült el.

EZT IS Ajánljuk
Gyerkőc
Játékos konyha
Fiának készítette ezt a játékkonyhát Edit Molitorisz-Dobri Budapesten, üvegmozaikkal, csapteleppel, mágneses oldalelemmel.


Hírek
Tuning élőben: Porsche lesz a fődíj a nagyszabású márciusi autó show-n!
Idén márciusban is egy szakavatott csapat által egyedivé varázsolt sportautót sorsolnak ki a belépőjeggyel regisztrált, nyereményjátékban ...


Otthon-bútor
Fejleszd kutyád intelligenciáját
Ennek a varázsdobozkának az elkészítésében először csak a gazda, azután a kutyája, majd az egész család örömét fogja lelni. Töltsd meg a fiókot a négylábú kedves ropogtatnivalójával vagy gumicsontjával és kezdődhet a móka.


Kert-balkon
Stabil gépkocsibeálló
Mindegy, milyen autónk van, sokkal jobb neki, ha fedett helyen van, mint ha nyáron végig tűzne rá a nap, télen meg ráfagyna a hó. A már meglévő betonozott kocsibeállójához tervezte meg ezt a fedett gépjárműbeállót dr. Gali Sándor Ebesen.


Gép- és anyagújdonságok

Garázskapu-újdonságok
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság