Tedd stílusossá teraszodat

csináld magad

Tedd stílusossá teraszodat

Függetlenül attól, hogy mekkora a mérete, minden teraszt be lehet rendezni úgy, hogy az kényelmes és hangulatos legyen. Nézzünk hozzá egy kis inspirációt!

Ne spórolj a dekorációs elemekkel

Ha a teraszod fedett, akkor a berendezését kezdd azzal, hogy leterítesz egy szőnyeget – ezzel máris sokat tettél a bensőséges hangulatért. Ezután jöhetnek a bútorok, két fotel egy lábtartóval vagy egy asztalkával tökéletesen elég lehet két ember számára. Ezután következhet a falak dekorálása, néhány cserepes szobanövény csodákat tehet a terasszal. Ha nincs túl sok hely, készíts függőleges kertet: a virágokat akaszd fel a falra.

Innen se mellőzd a lakásdekorációs elemeket, ahogyan a többi helyiségben, úgy a teraszon is jól mutat egy-egy kép vagy műalkotás. Végül a bútorokra tegyél néhány puha, színes díszpárnát. Gondoskodj a hangulatvilágításról és egyéb dísztárgyakról.

Borítókép: YouTube/The Home Depot

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Pár négyzetméter is számít
Egy kicsi erkély is lehet kényelmes és hívogató, ahol elhelyezkedve úgy érezhetjük magunkat, mintha „miniszabira” mentünk volna. Vétek lenne tehát (kizárólag) tárolásra használni az értékes területet!


Gép- és anyagújdonságok
Tisztító fúvókák
A magas nyomású tisztítóberendezések ma már nem tartoznak az elérhetetlen eszközök közé. Hordozhatók, pofonegyszerűen kezelhetők és igen sok mindenre használhatók: gondoskodnak a ház, a kert és az autó meggyőző tisztaságáról. Ráadásul víztakarékosan.


Szerszám-anyag
Takarékos fényforrások
A fény alapvetően meghatározza a lakás hangulatát, így a benne élők közérzetét is. Néhány világítótest cseréje, áthelyezése felér egy lakásátrendezéssel. Cikkünkben az ergonómiai és a lakberendezési szempontokon túl a takarékos világítás legfontosabb lehetőségeit is összegyűjtöttük.


Ötletek
Bútorok vintage hangulatban felújítva
Szinte az egész lakás bútorait vintage stílusban újította fel Mátrainé Horváth Nárcisz Somogyjádon.


Gép- és anyagújdonságok

Óriási ötletek apró balkonokhoz
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság