Tisztító fúvókák

Gép- és anyagújdonságok

Tisztító fúvókák

A magas nyomású tisztítóberendezések ma már nem tartoznak az elérhetetlen eszközök közé. Hordozhatók, pofonegyszerűen kezelhetők és igen sok mindenre használhatók: gondoskodnak a ház, a kert és az autó meggyőző tisztaságáról. Ráadásul víztakarékosan.


A nagynyomású mosókkal szinte bármilyen tisztítási feladatot elvégezhetünk a ház körül. A működés elve minden fajtájuknál azonos. A tisztítógépet a hálózati vízvezeték csatlakozó csonkjára kötjük rá szabványos félcolos gyorscsatlakozóval, a nagynyomású oldalon pedig speciális gyorscsatlakozókkal kapcsolódik a cső, a végén lévő bordás markolat, egy hosszabbítóelem és a cserélhető szórófejek. Ebből a hálózati víznyomásból nagy teljesítményű szivattyú állítja elő a magas víznyomást, amely a legkisebb gépeknél is 70 bar, a nagyobb testvéreknél pedig akár 150 bar is lehet. Ezen a tekintélyes víznyomáson, az erős vízsugáron alapul a gépek hatékonysága, ami borotvaszerűen távolítja el a szennyeződéseket minden anyagfajta felszínéről. Ragyogó tisztára mosható velük a terasz, a kocsibejáró vagy a kert kőburkolata, hiszen a célzott vízsugár a felület legmélyebb résébe is behatol, függetlenül attól, hogy műkő, kerámia, beton vagy más az alapanyag.

Teljes erővel a tisztaságért

Jól használható a mosó a vízálló kerti bútorok és szerszámok tisztítására, vagy éppen egy medence lemosására is. Lecsapathatjuk a saras kerítést, a falakat, a gyermekjátékokat ? sőt, finom permettel még a növényeinket is. Az általunk kipróbált termékek közül a Bosch és a Kärcher nagynyomású mosóinak teljesítménye a legmeggyőzőbb. Beépített tisztítószertartályuknak, illetve a tömlő, a tartozékok és a hálózati kábel számára kialakított tárolóknak köszönhetően pedig rendkívül praktikusak. Az erőteljes készülékekre akkor van szükség, ha nagyobb felületek tisztításáról van szó. A Bosch-termékek rendkívül erős indukciós motorral vannak ellátva, így bármilyen körülmények között gyerekjáték velük az optimális tisztaság elérése. Az erő és a hatékonyság mellett különös hangsúlyt kap a kezelhetőség és a mobilitás. Fűkímélő kerekek, beépített lándzsatartó, kábeltartó, indításbiztosító reteszelés, beépített tisztítótartály, és számtalan külön kiegészítő jellemzi ezeket a termékeket. A gépek elektromos teljesítményigénye nem jelentéktelen (1400-2700 W), a csatlakoztatásnál ezzel számolnunk kell. Léteznek hideg és meleg vizes, váltó- és háromfázisú árammal működő, valamint benzin- vagy dízelüzemű berendezések is.


hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Magaságyás raklapokból
Egy ilyen ágyásban az a jó, hogy megművelése során nem kell hajolgatni. Raklapból készítve nem túl drága, cserébe egy többfős családot is képes ellátni zöldségekkel.


Szerszám-anyag
Készüljünk fel a télre
Szervezetünket is felkészítjük a télre vitaminok szedésével, legyünk ugyanilyen gondoskodóak a házunk táján is a Nilfisk magasnyomású mosóival és tartozékaival.


Gép- és anyagújdonságok
Magastetők hőszigetelése
Nyáron kevesebb szó esik a hőszigetelésről, pedig sok áramot spórolhatunk meg vele, mert kevesebb légkondicionálásra van szükség.


Ötletek
Helytakarékos gyerekszoba: ágy a magasban
200×90 centis matrac fér el ezen az ágyon, amelyet Kovács Viktor (hivatását tekintve fejlesztőmérnök) készített a gyerekszobába Budapesten.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság