Kényelmes és egészséges matracok

Gép- és anyagújdonságok

Kényelmes és egészséges matracok

A Levital matraccsalád a II. világháború óta az első olyan magyar fejlesztés és technológiai újítás, amely szabadalmi védettséget kapott az USA és EU területén ebben a szegmensben.

A 2014 augusztusában beadott kérelemre 3 évig tartó vizsgálat után kapták meg az uniós szabadalmat, míg ez a folyamat az USA-ban rendhagyóan gyorsan, mindössze 2 év alatt zajlott le.

Miben különbözik a Levital a piacon lévő más matracoktól?

Talán a legfontosabb, hogy a több rétegű habrugós rendszernek, a hűsítő memória habgélnek és a különböző keménységű alapanyagoknak, valamint az egyedi vágástechnológiának köszönhetően alkalmazkodik a testsúlyhoz.

Amennyiben például egy 180×200 cm-es matracon egy 55 kg-os hölgy és egy 100 kg feletti férfi (vagy fordítva) fekszik, a Levital matracok képesek ugyanazt az alátámasztást és komfortot nyújtani, ezáltal szükségtelen a pároknak kompromisszumot kötni.

Nem számít, hogy milyen magas az illető vagy milyen pózban alszik.

Más típusú alátámasztásra van szüksége egy alacsony és egy magas embernek, egy soványnak vagy teltebbnek, de akár egy háton alvó és egy oldalt fekvőnek is. A Levital System matracok nem rendelkeznek előre kialakított komfortzónákkal, meghatározott, statikus alátámasztással, mely vagy az egyik, vagy a másik típusnak kedvezne csak. A Levital System pont attól különleges, hogy minden testmagassághoz, testsúlyhoz és alvási pózhoz ugyanúgy alkalmazkodik. A testsúlyhoz igazodó belső szerkezet és a kiválasztható felső kényelmi réteg kombinálása a matrac választás igazi szabadságát hozza el, ezzel a Levital matraccsalád valóban mindenkinek megfelelő megoldást kínál.

Higiénikus

A Levital System matracok a kiváló szellőzésnek köszönhetően szárazon tartják a mikroklímát. A komfortérzetet tovább fokozza az antiallergén huzat. Fenti előnyök mellett a prémium kategóriás Levital matrac megfizethető, hosszú távú beruházás. A 10 év garancián túl a 30 napos árvisszafizetés is növeli az értékét.

A világ legnagyobb szenzoros érzékelő rendszereket gyártó vállalatának eredményeit többek között a NASA, a BMW, a Boeing, a Ford stb. is használja.

Bővebb felvilágosítás kérhető: doczipr@gmail.com
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Hihetetlen mértékű energia-megtakarítás
Létezik Veszprémben egy társasház, amelyben 8 év alatt 70%-kal csökkent a fűtés és melegvíz előállítására felhasznált gázmennyiség, emellett 72%-kal csökkent a ház által felhasznált elektromos energia mennyisége. Nem mágia működött közre, „mindössze” annyi történt, hogy az épületet Mapetherm hőszigetelő rendszerrel szigetelték.


Gép- és anyagújdonságok
Indiai motívumos tapéták
India csodás, kézzel festett, ősi mintázatokkal díszített textíliái inspirálták az Anna French tapétamárka új kollekcióját.


Gép- és anyagújdonságok
Így építse fel álmai CSOK-os otthonát
A családok számára nagy segítséget jelent otthonuk felépítéséhez a 10 millió forintos CSOK-támogatás és a hozzá igényelhető 15 millió forintos támogatott hitel. De...


Gép- és anyagújdonságok
Multifunkciós vámpír
Újdonság a magyar piacon a Vampyr Multi Plus Pro 3 in 1 nevű nagyteljesítményű takarítógép, amelyet a száraz porszívózáson túl nedves, továbbá szóró-szívó üzemmódban is használhatunk. A három funkciónak hála nemcsak szőnyegek, kárpitozott bútorok és kemény padlózat tisztítására, de por, homok, kavics, forgács vagy falevelek és nedvesség felszívására is használható ? sőt, az eldugult mosdókagyló kitisztítására is alkalmas, s akár a műhelyben, kertben vagy a garázsban is igénybe vehetjük. Maximális teljesítménye 1600 watt, a kábel hossza 6,8 m, a gép súlya 9 kg. | Javasolt ára 39 990 Ft.
Gép- és anyagújdonságok

Bilincsrögzítésű szerelvények


Gép- és anyagújdonságok

Porszívózás régen és most


Gép- és anyagújdonságok

Környezetbarát, olcsó klimatizálás


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság