hirdetésKényelmes és egészséges matracok

Gép- és anyagújdonságok

Kényelmes és egészséges matracok

A Levital matraccsalád a II. világháború óta az első olyan magyar fejlesztés és technológiai újítás, amely szabadalmi védettséget kapott az USA és EU területén ebben a szegmensben.

A 2014 augusztusában beadott kérelemre 3 évig tartó vizsgálat után kapták meg az uniós szabadalmat, míg ez a folyamat az USA-ban rendhagyóan gyorsan, mindössze 2 év alatt zajlott le.

Miben különbözik a Levital a piacon lévő más matracoktól?

Talán a legfontosabb, hogy a több rétegű habrugós rendszernek, a hűsítő memória habgélnek és a különböző keménységű alapanyagoknak, valamint az egyedi vágástechnológiának köszönhetően alkalmazkodik a testsúlyhoz.

Amennyiben például egy 180×200 cm-es matracon egy 55 kg-os hölgy és egy 100 kg feletti férfi (vagy fordítva) fekszik, a Levital matracok képesek ugyanazt az alátámasztást és komfortot nyújtani, ezáltal szükségtelen a pároknak kompromisszumot kötni.

Nem számít, hogy milyen magas az illető vagy milyen pózban alszik.

Más típusú alátámasztásra van szüksége egy alacsony és egy magas embernek, egy soványnak vagy teltebbnek, de akár egy háton alvó és egy oldalt fekvőnek is. A Levital System matracok nem rendelkeznek előre kialakított komfortzónákkal, meghatározott, statikus alátámasztással, mely vagy az egyik, vagy a másik típusnak kedvezne csak. A Levital System pont attól különleges, hogy minden testmagassághoz, testsúlyhoz és alvási pózhoz ugyanúgy alkalmazkodik. A testsúlyhoz igazodó belső szerkezet és a kiválasztható felső kényelmi réteg kombinálása a matrac választás igazi szabadságát hozza el, ezzel a Levital matraccsalád valóban mindenkinek megfelelő megoldást kínál.

Higiénikus

A Levital System matracok a kiváló szellőzésnek köszönhetően szárazon tartják a mikroklímát. A komfortérzetet tovább fokozza az antiallergén huzat. Fenti előnyök mellett a prémium kategóriás Levital matrac megfizethető, hosszú távú beruházás. A 10 év garancián túl a 30 napos árvisszafizetés is növeli az értékét.

A világ legnagyobb szenzoros érzékelő rendszereket gyártó vállalatának eredményeit többek között a NASA, a BMW, a Boeing, a Ford stb. is használja.

Bővebb felvilágosítás kérhető: doczipr@gmail.com
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Állatvédő akkuk
Akkumulátorcsomagok hívják fel a figyelmet négy veszélyeztetett állatfaj védelmére.


Gép- és anyagújdonságok
Körfűrész, mintha játék lenne
A Makita mindig is profi volt a szerszámgépek gyártásában, ezúttal sem hazudtolták meg önmagukat. A Makita 5903R típusú kézi körfűrész ugyanis teljesen új kivitelben kapható és a kezelhetőségi mutatói is az egekbe szöktek, a minőséget meg kell fizetni, ez meglátszik az árán is!


Gép- és anyagújdonságok
A fénycsatorna
A ház, lakás közepére épített, ablak nélküli helyiségeket sem kell villannyal megvilágítanunk: fénycsatornával természetes napfényt csempészhetünk beléjük.


Gép- és anyagújdonságok
5 ok okosredőny beépítésére
Ki ne ábrándozott volna már arról, hogy mire este hazaér a munkából, a redőnyök le vannak engedve, ugyanakkor reggel a nap első sugarainak simogatására kel? Az intelligens árnyékolókkal ez már nem elérhetetlen álom.


Gép- és anyagújdonságok

A szakemberhiány ellenszere


Gép- és anyagújdonságok

Egy ragasztó (sok) mindenre
Gép- és anyagújdonságok

Karácsony pasztell díszekkel


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság