Tetőablak a netről: házhoz jön a minőség

Gép- és anyagújdonságok

Tetőablak a netről: házhoz jön a minőség

Az egyre népszerűbb vásárlási módnál – online vásárlás + beszerelés egyben – nincs más dolgunk, mint megrendelni a kiválasztott tetőtéri ablakot a webáruház honlapján, ráadásul nem kell megbízható szakember után sem telefonálgatni, aki elvégzi a beszerelést.

A Magyarországon 15-20 évvel ezelőtt beszerelt tetőtéri ablakokma már nem felelnek meg az új energetikai követelményeknek. A ma gyártott termékeknél elengedhetetlen, hogy a lehető legjobb hőszigetelést nyújtsák. A megfelelő tetőablak kiválasztásánál nemcsak az ablak minősége kiemelten fontos, hanem az is, hogy szakszerűen legyen beszerelve. Így az ablakok várható élettartalma, hőszigetelő képessége és vízhatlanságának mértéke is jelentősen nőhet.

Nincs viszont már feltétlenül szükség arra, hogy áruházról áruházra járva keressük meg a kívánt méretű és minőségi tetőtéri ablakot. Az online vásárlás kiváló lehetőség azoknak, akik időt és energiát szeretnének spórolni, amikor a régi tetőtéri ablakaikat korszerűbbre kívánják cseréltetni.

Minőségi tetőtéri ablakok 10 év garanciával, professzionális online vevőszolgálattal, kiszállítási és beszerelési szolgáltatással – mindez egy helyen és hihetetlen versenyképes árakon!

Íme néhány kép a beszerelésről:

És a végeredmény:

Részletek: www.solstro.hu/tetőablakok
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gyerkőc
Kerti kunyhó a gyerekeknek
Óvodás és 2. osztályos fiaival közösen épített Mészáros Bence kerti kunyhót, amihez nagyrészt már meglévő, de kidobásra ítélt fa és fém alkatrészeket használtak fel.


Hírek
Költöztesd az otthonodba a tavaszt!
A Praktiker új tavasz kollekciója, amelyet a virágos rét ihletett, elhozza otthonunkba a legfrissebb nyugat-európai trendeket.


Otthon-bútor
Az egészséges padlószőnyeg
Az Inku Refresh nem csupán a modern esztétikai, komfortbeli és technikai követelményeknek felel meg, hanem hozzájárul a kellemes és egészséges otthoni környezet kialakításához. Legyen otthonunk mentes a káros anyagoktól és éljünk tiszta levegőben.


Ötletek
Konyhabútor antikolása
Kisbútorok átfestésében már nagy gyakorlatot szerzett Fonóné Holéczi Gabriella (Törökbálint), a nyaraló konyhájának színesítése pedig igazi kihívás volt számára.


Otthon-bútor

Burkolás télen
Gép- és anyagújdonságok

Kényelmes és egészséges matracok
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság