hirdetésOkos mosó-szárító rendszer

Gép- és anyagújdonságok

Okos mosó-szárító rendszer

Az LG nagy kapacitású mosógépből, beépíthető minimosógépből és új szárítógépből álló rendszere még kényelmesebbé teszi a házimunka elvégzését.

Az LG Las Vegasban, a 2019-es CES-en mutatja be új, ultranagy kapacitású TWINWash ("ikermosó") mosógépét és szárítógépét, amely a szakkiállítás innovációs díját is kiérdemelte. A mosógépből, az alatta elhelyezhető, kényesebb textíliák tisztítására tervezett SideKick (kishaver) mini-mosógépből, valamint a DUAL Inverter Heat Pump (kettős inverteres hőszivattyú) szárítógépből álló teljes ruhaápolási rendszer segítségével egyszerre mosható két töltet ruha, egy harmadik adag pedig kíméletesen, alacsony hőfokon szárítható. A rendszernek része a wifi-csatlakozás és a SmartThinQ okosplatform is, amivel immár a mosás is intelligenssé válik.
Az új, nagy kapacitású mosógép és a szárító egyaránt óriási, közel 70 centiméter átmérőjű betöltőnyílással rendelkezik, így rendkívül könnyű a ruhák be- és kipakolása. Miközben a fő mosógép a nagyobb mennyiségű ruha tisztítását végzi, addig – ezzel egyidőben – az alatta elhelyezett SideKick mini-mosógépben egy kisebb töltet kíméletes ápolást igénylő ruhanemű mosása futhat. A megnövelt kapacitásnak és a párhuzamos működésnek köszönhetően az LG TWINWash ideális választás a nagyobb családok számára, hiszen egyszerre belefér akár egy dupla paplan és egy teljes ágyneműhuzat-szett.


Az új készülék egyszerre végzi nagyobb hatékonysággal és rövidebb idő alatt a mosást, mégpedig az olyan modern technológiáknak köszönhetően, mint amilyen a TurboWash360°. Ez öt erőteljes vízfúvókával és a 6Motion megoldással éri el azt, hogy a víz mélyen behatolhasson a szövet szálainak belsejébe. Az új szárítógép Dual Inverter Heat Pump technológiája a még energiatakarékosabb működés mellett alacsonyabb szárítási hőmérsékletet tesz lehetővé, így a kíméletesen szárított ruhák tartósabbak lesznek és kevésbé mennek össze. A készülék öntisztító funkciója megakadályozza, hogy a kondenzátorban felgyűljenek a finom textilmaradványok és szöszök, így egyrészt nem romlik a meleg levegő áramlásának hatékonysága, vagyis javul a szárítás hatékonysága, másrészt időt spórol a felhasználók számára, hiszen nem kell vesződni a tisztítással.
A wifi-csatlakozás és a SmartThinQ okosplatform révén a mosó- és a szárítógép kompatibilis mind a Google, mind az Amazon hangalapú asszisztensével, – így más funkciók mellett – a gép be- és kikapcsolása, a mosási és szárítási ciklus elindítása és leállítása, a mosási és szárítási ciklus állapotának ellenőrzése mind elvégezhető egy-egy hangutasítással vagy egy okostelefonos alkalmazáson keresztül. A szárítógép Smart Pairing funkciójának köszönhetően nincs szükség a szárítási program manuális kiválasztására, hiszen az LG intelligens technológiája felajánlja az optimális beállítást.
Az LG új mosó- és szárítógépe új, a készülékeknek luxusmegjelenést kölcsönző Black Steel (éjsötét acél) borítással is elérhető lesz. A TWINWash rendszer — az LG más, fejlett ruhaápolási készülékeivel együtt — 2019. január 8-11. között tekinthető meg a CES-en, a Las Vegas Convention Center #11100 standján.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Bútorba süllyeszthető töltő
Töltsük mobilunkat vezeték nélkül!


Otthon-bútor
Mosdókörkép
Mutasd a fürdőszobádat, megmondom ki vagy! Igaz a mondás, és ezen belül még igazabb a mosdókra. A mosdó a fürdőszoba fontos, központi eleme, ráadásul a stílus szempontjából is meghatározó.


Gép- és anyagújdonságok
Intelligens otthon okostéglákkal
A fenntartható és takarékosan üzemeltethető ház építése a megfelelő építőanyagok kiválasztásával kezdődik.


Gép- és anyagújdonságok
Költségcsökkentő okosotthon
A nyár a kikapcsolódás ideje, amikor mindannyian kivesszük jól megérdemelt szabadságunkat, ezáltal jut időnk felújítani, építgetni otthonunkat – például okossá is tehetjük.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság