Háromszor gyorsabb az ecsetnél

Gép- és anyagújdonságok

Háromszor gyorsabb az ecsetnél

A Bosch PFS festékszóró, amely forradalmasíthatja az otthoni festést, dekorálást. Ezért is cseng jól a szlogen, miszerint "Az ecset a múlt, a Bosch a jelen!". 
A Bosch PFZ festékszóró tökéletesen alkalmas gyors felújításokra, mint például spaletták, ajtók, kerítések vagy fajátékok megújítása. Ezen kívül jó növényvédő szerekkel történő permetezésre is. A festékszóró a SprayControl technológiával működik. A festékpermetet tökéletesen koncentráltan irányítja, ami akár 15%-os megtakarítást is eredményezhet, ami a festékanyagot illeti. A légköpeny meggyorsítja a száradást, így akár a második réteg is azonnal felvihető, nem lesz cseppfolyós. A Bosch PFZ festékszóróval tehát akár a kezdők is belevághatnak a nagyobb festési munkákba.
A szórópisztolyon található egy beállítókeret, amellyel állítható a festékmennyiség felhasználása. Az alacsony viszkozitású anyagok, mint a lakkok, fakonzerváló szerek, növényvédő szerek, pácok, olajok vagy alapozók, hígítás nélkül is felvihető. Az akril illetve zománcfestékeket fokozatosan, mindig újabb tíz százalékos mértékben kell hígítani, ameddig nem kapunk megfelelő eredményt. Általában egyszeri hígítás is elegendő.
 
Az eszköz használata egyszerű, az SDS rendszernek köszönhetően gyorsan cserélhető a tartály. A rendszer gyorsan tisztítható, csak annyit kell tennünk, hogy a tarályba vizet vagy hígítót öntünk, és azzal szórunk, amíg nem lesz tiszta a szórás.
 
A Bosch a festékszóró rendszert három változatban kínálja. A PFS 55 kézirendszer kisebb vagy közepes felületekre van kifejlesztve.
 
A PFS 65 festékszóró egy kompakt, hordozható rendszer. A könnyű szórópisztoly és a rugalmas légtömlője kényelmes munkavégzést biztosít, akár még fej feletti munkák esetében is. A munka végeztével a tömlő könnyedén tárolható.
 
A PFS 105 E rendszer rugalmas, mobil rendszer, ami elektronikus levegőáramlás-szabályozóval van felszerelve. A háromméteres légtömlőnek köszönhetően minden helyzetben kényelmesen lehet dolgozni. A kerekes alapegységben ügyesen tárolható a tömlő. A festékáramlás négyféleképpen állítható.hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Retró komód újrafestve
Eredetileg ez egy barna, fényesre lakkozott bútordarab volt, de Rideg Krisztina arra gondolt: miért is ne lehetne valami egészen különlegeset alkotni belőle?


csináld magad
5 hasznos tipp otthoni festéshez, mázoláshoz
Ebben a szép, tavaszi időben kedvet kaptál ahhoz, hogy megújítsd kültéri fabútoraidat, vagy esetleg otthonod falait szeretnéd újrafesteni? Vágj bele bátran! Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány hasznos tippet és tanácsot az otthoni festéshez, mázoláshoz!


Kert-balkon
Erkélykorlát felújítása
A teraszkorlát a ház egyik szem előtt lévő darabja, mégsem fordítunk kellő figyelmet a karbantartására. Ha azonban felújítjuk a kovácsoltvas kapaszkodót, még a kilátást is szebbnek fogjuk érezni.


Szerszám-anyag
Festés télen? Semmi sem lehetetlen!
A felújítást, festést általában a tavaszi-nyári szezonra időzítjük, de mi történik akkor, ha lakásvásárlás, költözés vagy más halaszthatatlan teendő miatt a renoválást télen kell elvégeznünk?


Otthon-bútor

Egy bútor új élete
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság