hirdetésHáromszor gyorsabb az ecsetnél

Gép- és anyagújdonságok

Háromszor gyorsabb az ecsetnél

A Bosch PFS festékszóró, amely forradalmasíthatja az otthoni festést, dekorálást. Ezért is cseng jól a szlogen, miszerint "Az ecset a múlt, a Bosch a jelen!". 
A Bosch PFZ festékszóró tökéletesen alkalmas gyors felújításokra, mint például spaletták, ajtók, kerítések vagy fajátékok megújítása. Ezen kívül jó növényvédő szerekkel történő permetezésre is. A festékszóró a SprayControl technológiával működik. A festékpermetet tökéletesen koncentráltan irányítja, ami akár 15%-os megtakarítást is eredményezhet, ami a festékanyagot illeti. A légköpeny meggyorsítja a száradást, így akár a második réteg is azonnal felvihető, nem lesz cseppfolyós. A Bosch PFZ festékszóróval tehát akár a kezdők is belevághatnak a nagyobb festési munkákba.
A szórópisztolyon található egy beállítókeret, amellyel állítható a festékmennyiség felhasználása. Az alacsony viszkozitású anyagok, mint a lakkok, fakonzerváló szerek, növényvédő szerek, pácok, olajok vagy alapozók, hígítás nélkül is felvihető. Az akril illetve zománcfestékeket fokozatosan, mindig újabb tíz százalékos mértékben kell hígítani, ameddig nem kapunk megfelelő eredményt. Általában egyszeri hígítás is elegendő.
 
Az eszköz használata egyszerű, az SDS rendszernek köszönhetően gyorsan cserélhető a tartály. A rendszer gyorsan tisztítható, csak annyit kell tennünk, hogy a tarályba vizet vagy hígítót öntünk, és azzal szórunk, amíg nem lesz tiszta a szórás.
 
A Bosch a festékszóró rendszert három változatban kínálja. A PFS 55 kézirendszer kisebb vagy közepes felületekre van kifejlesztve.
 
A PFS 65 festékszóró egy kompakt, hordozható rendszer. A könnyű szórópisztoly és a rugalmas légtömlője kényelmes munkavégzést biztosít, akár még fej feletti munkák esetében is. A munka végeztével a tömlő könnyedén tárolható.
 
A PFS 105 E rendszer rugalmas, mobil rendszer, ami elektronikus levegőáramlás-szabályozóval van felszerelve. A háromméteres légtömlőnek köszönhetően minden helyzetben kényelmesen lehet dolgozni. A kerekes alapegységben ügyesen tárolható a tömlő. A festékáramlás négyféleképpen állítható.
EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Bútorok új élete
A régi, retro bútorok új életre kelnek egy jól kiválasztott mintától. Meríts ötleteket nálunk!


Ötletek
Festékcsorgás ellen
Kivédhetetlen, hogy festés közben ne csorogjon oda is festék, ahova nem kellene. Hiába fóliázunk, vagy ragasztjuk le a felületeket, a festékpacák és pöttyök könnyen széthordhatók, nem beszélve arról, hogy csúszósságuk miatt balesetveszélyesek is.


Otthon-bútor
Egy bútor új élete
Nagy Viktória festéssel a stencilezett mintával újította fel régi komódját.


Otthon-bútor
Keleties hangulatban
Korszerű festékekkel, különféle mintákkal nagyon dekoratív mintázatokat készíthetünk. Mivel a kreatív módszerekkel mintázott falfelületek elég munkaigényesek, esetenként érdemes a felületek nagyságát csökkenteni. Csak egy falfelületet készítsünk mintázottan!
Szerszám-anyag

Festék vagy tapéta?


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság