hirdetésAjtó a falon

Ötletek

Ajtó a falon

Csángóföldön járva kapták ezt a bontásból származó ajtót Curcubet Gábrielék (Székelyudvarhely).

Amikor hazavitték, még nem volt pontos elképzelésük arról, mi legyen belőle, de hamar jött az ötlet, hogy falvédőnek használják fel. Gábriel lecsiszolta a régi festéket, majd szaküzletben kikevertette ezt a különleges lila színt. Alapozásra következett a festés, majd egyszerű csavarokkal a felfogatás a falra. A feleség pedig gondoskodott a díszítésről. Már új helyén volt az ajtó, amikor Gábriel felszerelte a raklappolcra a világítást, ami még jobban kiemeli a dekort.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Fűtsünk gazdaságosan! A fűtési rendszerekről
Ismét nyakunkon a fűtési időszak, de melyik fűtésfajtával járunk a legjobban? Széles a kínálat a különböző fűtési rendszerekből, de melyik a legmegfelelőbb, a  leggazdaságosabb? Cikkünkben áttekintést adunk a lehetőségekről és a kiválasztás legfontosabb szempontjairól.


Otthon-bútor
Kavicsfal a konyhában
Ha már unalmasnak tartja a konyhaszekrények közötti burkolatot, és igazán egyedi ötlet alapján szeretné felújítani, akkor van egy kiváló ajánlatunk. Edzett üveglapok közé ragasztott kavicsokkal konyhájában merőben új hátteret alakíthat ki!


Otthon-bútor
Burkoljuk be a falat!
HDF panelek segítségével a legátlagosabb szobánkat is különlegessé tehetjük. Cikkünkben bemutatjuk, hogyan alakítottuk át velük a nappali egész összképét ? lépésről lépésre.


Otthon-bútor
Dobjuk fel a lakást: falmintázó technikák
A fő festési idény természetesen manapság is a nyár, de a lakásfelújítást ősszel-télen-tavasszal, azaz jó előre érdemes megtervezni. Cikkünkben két olyan faldíszítő mintázótechnikát mutatunk be – a szivacsozást és a márványozást –, amelyektől egész otthonunk felfrissül.
Otthon-bútor

Szigetelés habszalaggal


Kert-balkon

Falikút az erkélyen
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság