hirdetésRejtett cicaház

Ötletek

Rejtett cicaház

Amit csak lehet, szeretnek újrahasznosítani, újragondolni Keszán Istvánék Mendén – tárgyakat, bútorokat, alapanyagokat egyaránt.

A képeken látható komód egy nagyon régi, hatalmas szekrény fiókos részének leválasztásával, felújításával, majd átszabásával született. Eredetileg dupla mélységgel a lakás belső terét akarták vele díszíteni, de túl nagyra sikeredett. Amikor azonban Bözsi, a ház macskája egy alomnyi kiscicával örvendeztette meg őket, mindenképpen biztonságos helyen szerették volna tudni őket az akkor még hűvösebb időben is. Így alakult, hogy István cicaházzá alakította a komódot.

Az eredeti mélységét megfelezte, így a tornácon továbbra is lehet közlekedni és a cicák is elférnek benne. A fiókokat rögzítette, illetve 4 cm vastag hungarocell szigeteléssel körbeburkolta, hogy télen is megfelelő legyen a négylábú kedvencek számára.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Cica a lakásban: ajtózár is meg nem is
Akinek van lakásban lakó macskája, ismeri azt a gondot, hogy az almot jó lenne a mellékhelyiségbe tenni, viszont ha becsukódik az ajtó, a ciculi nem tudja hová végezni a dolgát, így talál más helyet. Van megoldás!


Otthon-bútor
Macskabútor: kaparófa és mászóka egyben
Ha a macska megszereti a macskafa magas polcát, ritkábban mászik fel az asztalra, s ha rájön, hogy mennyivel jobb a kötéllel bevont oszlopon körmöt élesíteni, akkor a fotel is épségben marad.


Ötletek
Cicavízió élőben
Régi Videoton televízióból készített cicaházat Süle Gabriella Budapesten.


Otthon-bútor
Zseniális cica bútorok
Ha te is tartasz macskát, ezek az ötletek épp neked szólnak!


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság