Raklapkanapé

Ötletek

Raklapkanapé

Raklapok felhasználásával, illetve átalakításával készítette ezt a kétszemélyes kanapét Traum Ánes Szegeden.

A méretezés után megcsiszolta az elemek felületét, majd dió színű vékonylazúrral pácolta. Ezt követően egy égető szerszám segítségével alakította ki a díszítő elemeket.

Végül pedig következett az elemek egymáshoz rögzítése, a lyukak előfúrása után csavarozással.

Szándéktól függően kül- és beltéren egyaránt használható, azzal hogy utóbbi esetben – a padló megóvása érdekében – ajánlott a talpakat filccel bevonni. A bútordarab néhány ülőpárnával vagy szivaccsal még kényelmesebbé tehető.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Napozóágy raklapból
Tetszettek a raklapbútorok Horváth Dánieléknek Szombathelyen, ezért ők is ki akarták próbálni magukat, hogy mire képesek.


Otthon-bútor
Franciaágy raklapokból
A maradék raklapok bútorrá alakítása nagyon sok variációra ad lehetőséget. Eredeti megoldás néhány jó minőségű darabból saját ágyat készíteni a hálószobába.


Kert-balkon
Raklapból virágtartó
Nézd meg hogyan készített Bence virágládát. Még ősszel is sokáig zöldellhet balkonod, hiszen sok növény van, ami a hűvösebb időt is kedveli. Barkácsolj egy ládát nekik te is!


Ötletek
Tévékomód raklapokból
Évek óta foglalkoztatta a gondolat Fejes Sándort Budapesten, hogy raklapból kellene készíteni valamilyen szobabútort. Végül ez a komód nyert, amelyen a tévé kapott helyet.
Szerszám-anyag

Hasznos díszek raklapból


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság