Teremtsünk együtt meghitt pillanatokat

Ötletek

Teremtsünk együtt meghitt pillanatokat

Ajándékozni és díszíteni egyaránt jó. De ajándékot és díszt saját kezűleg készíteni még ennél is jobb. Ebben segít az Ötlet Mozaik e havi, azaz 2014. decemberi számának 32 oldalas ünnepi melléklete.

Nyír mécsestartó

A nyír önmagában is mesebeli szépségű fa, fehér kérge valódi kuriózum. Egy ágakból készített mécsestartó képében bevihetjük a természetből az otthonunkba. Az ágakkal és színes teamécsesekkel modern és klasszikus környezetet egyaránt díszíthetünk.

Környezettudatos fenyőfa

Aktívan védheti a természetet, aki jól bánik a lombfűrésszel, hiszen ha ez lesz a fenyőnk, akkor nem kell egy igazi, élő fát kivágni. A vékony rétegelt lemezből kifűrészelt két fenyőformát középen egymásba kell csúsztatni, így lesz a fa térbeli.

Télapós hómérő

Vajon mekkora hó esett az éjszaka? Kell-e járdát söpörni? Bakancsot vegyünk fel vagy csizmát? Ettől a télapótól minden ilyen kérdésre választ kapunk.

Szív, csillag, fenyő

A régi, festett parasztbútorok szín- és motívumvilágába illeszkedő minták jól mutatnak csillagon, szíven és fenyőn. Vastag deszkából kivágva épp megfelelnek asztali gyertyatartóknak!

Az ünnepi díszek készítésének részletes leírása a 2014. decemberi Ötlet Mozaik ingyenes mellékletében található.

A decemberi Ötlet Mozaikról bővebben itt olvashat.

Újdonság, hogy lapunk már digitális formában is megrendelhető, illetve megvásárolható, azaz letölthető, ehhez kattintson ide.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Napos-virágos ajtó
A majdani közös konyhába készítette Horváth Tamás Földeákon ezt a szeretetet és az otthonosságot sugárzó ajtókeretdíszt (párja, Csányi Júlia annyiban segített a tervezésben, hogy a népies irányzat alkalmazását javasolta).


Ötletek
Griffes lámpa
Lánya szobájába szeretett volna hangulatvilágítást Kurucz Bálint Veszprémben.


Gép- és anyagújdonságok
újHÁZ Centrum: egymillió forintos ajándékutalvány
Az idén 20 éves újHÁZ Centrum nem mindennapi módját választotta a jubileum megünneplésének.


Gép- és anyagújdonságok
Karácsonyi divat 2018
Mindig van új a téli nap alatt. Az idei ünnepi trendek közt üdvözölhetjük a pávatoll színeit, a hópelyheket és a természetes anyagok térhódítását.
Ötletek

Ajtó a falon


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság