hirdetésTeremtsünk együtt meghitt pillanatokat

Ötletek

Teremtsünk együtt meghitt pillanatokat

Ajándékozni és díszíteni egyaránt jó. De ajándékot és díszt saját kezűleg készíteni még ennél is jobb. Ebben segít az Ötlet Mozaik e havi, azaz 2014. decemberi számának 32 oldalas ünnepi melléklete.

Nyír mécsestartó

A nyír önmagában is mesebeli szépségű fa, fehér kérge valódi kuriózum. Egy ágakból készített mécsestartó képében bevihetjük a természetből az otthonunkba. Az ágakkal és színes teamécsesekkel modern és klasszikus környezetet egyaránt díszíthetünk.

Környezettudatos fenyőfa

Aktívan védheti a természetet, aki jól bánik a lombfűrésszel, hiszen ha ez lesz a fenyőnk, akkor nem kell egy igazi, élő fát kivágni. A vékony rétegelt lemezből kifűrészelt két fenyőformát középen egymásba kell csúsztatni, így lesz a fa térbeli.

Télapós hómérő

Vajon mekkora hó esett az éjszaka? Kell-e járdát söpörni? Bakancsot vegyünk fel vagy csizmát? Ettől a télapótól minden ilyen kérdésre választ kapunk.

Szív, csillag, fenyő

A régi, festett parasztbútorok szín- és motívumvilágába illeszkedő minták jól mutatnak csillagon, szíven és fenyőn. Vastag deszkából kivágva épp megfelelnek asztali gyertyatartóknak!

Az ünnepi díszek készítésének részletes leírása a 2014. decemberi Ötlet Mozaik ingyenes mellékletében található.

A decemberi Ötlet Mozaikról bővebben itt olvashat.

Újdonság, hogy lapunk már digitális formában is megrendelhető, illetve megvásárolható, azaz letölthető, ehhez kattintson ide.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Szivar- és kártyadoboz dekupázs technikával
A kreatív munkákat, díszítéseket mindig is nőies dolognak tartották. Ennek nem kell így lennie, a férfi is kreatív, ötletes. Hát még ha személyes tárgyairól van szó. Cikkünkben megmutatjuk, hogyan lehet egy „sima” fadobozból egyedi, saját készítésű szivar- és kártyadobozt készíteni.


Kert-balkon
Mediterrán madáritató tőzegbetonból
Hosszan gondolkodtak a kertjük központi helyén üresen árválkodó terület kihasználásáról Hegedűs Zoltánék Mendén.


Otthon-bútor
Fal és díszpárna azonos mintával
A pillanatok alatt elkészíthető dekorációs elemek tökéletes összhangja segít feldobni az unalmas falakat és egyhangú díszpárnákat. Mi elkészítettük a fal és a párnahuzat dekorációjának kombinációját. Cikkünkben lépésről lépésre végigkövethető a készítés menete.


Ötletek
Spéci dobozban pihennek az ékszerek
A festék száradását nem számítva egyetlen óra alatt készítette ezt a dobozkát Varjasi Lászlóné (Dunaújváros) az apróbb ékszerek számára.
Kert-balkon

A fa új élete


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság