hirdetésDíszkút maradék lécből

Ötletek

Díszkút maradék lécből

Alacsony költségvetéssel készítette ezt a csinos díszkutat Mátyásházi Dénes Szűcsiben.

Az alapja négy deszka, amelyeket sarokpánttal rögzített, s a felső keret ugyanilyen. Ez a két keret 94 cm magas párnafaszerű lécekkel van egymáshoz kapcsolva, a négy oldalára pedig leselejtezett maradék parkettából készített lamella-burkolatot ragasztva és szögelve. A sarkoknál az élvédőt szintén ragasztás és szögek tartják.

Favédőszer és lazúrfesték került rá. A tetőre OSB-lap, majd zsindely került. A szerkezet teljes mérete 116×116×220 cm. A díszkút valójában igazi gyűrűs kutat fed, amelyből szivattyú segítségével ma is öntöznek.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Szökőkutak reneszánsza
Néhány éve még az egyszerű kerti tó számított újdonságnak, ma a benne elhelyezett szökőkút vagy vízesés az igazi látványosság. Ez nemcsak szemet gyönyörködtető, hanem tavunk biológiai egyensúlyára is jó hatással van. Már a tó tervezésekor gondolni kell a kiegészítők helyére.


Gép- és anyagújdonságok
Tovább emelkedik az építőanyagok ára
Az elmúlt években jelentősen növekedtek az építkezési költségek, és a tendencia a következő években is folytatódni látszik - derül ki az újHÁZ Centrum tavaszi Trendriportjából.


csináld magad
Készíts gyümölcsládából trendi fekhelyet kutyusodnak
Gondoltad volna, mennyi mindenre felhasználható egy egyszerű gyümölcsláda? Nagyon egyszerűen készíthetsz belőle például kiskutyádnak trendi fekhelyet. Megmutatjuk, hogyan!


Ötletek
Skandináv kutyaház
Az ötletet egy finnországi kirándulás adta Héja Tamásnak (Besenyszög), a motivációt pedig egy fedél nélküli törpe tacskó jelentette, akinek szüksége volt saját meleg házikóra.


Kert-balkon

Falikút az erkélyen


Gép- és anyagújdonságok

A Mapei kapta a hónap beruházója díjat


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság