Díszkút maradék lécből

Ötletek

Díszkút maradék lécből

Alacsony költségvetéssel készítette ezt a csinos díszkutat Mátyásházi Dénes Szűcsiben.

Az alapja négy deszka, amelyeket sarokpánttal rögzített, s a felső keret ugyanilyen. Ez a két keret 94 cm magas párnafaszerű lécekkel van egymáshoz kapcsolva, a négy oldalára pedig leselejtezett maradék parkettából készített lamella-burkolatot ragasztva és szögelve. A sarkoknál az élvédőt szintén ragasztás és szögek tartják.

Favédőszer és lazúrfesték került rá. A tetőre OSB-lap, majd zsindely került. A szerkezet teljes mérete 116×116×220 cm. A díszkút valójában igazi gyűrűs kutat fed, amelyből szivattyú segítségével ma is öntöznek.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Diy díszkút felújítás
A régi kút állapota indokolta a felújítást Veninger Szabolcséknál Kincsesbányán. Az első lépés a régi szerkezet bontása volt, ...


Gép- és anyagújdonságok
Tovább emelkedik az építőanyagok ára
Az elmúlt években jelentősen növekedtek az építkezési költségek, és a tendencia a következő években is folytatódni látszik - derül ki az újHÁZ Centrum tavaszi Trendriportjából.


csináld magad
Kényeztesd házi kedvenceidet: cica- és kutyabútorok saját kezűleg
Házi kedvenceink megérdemelnek egy kis kényeztetést: készíts nekik saját kezűleg bútorokat. Lehet az egy dekoratív fekhely vagy egy etető, cicád vagy kutyád biztosan imádni fogja. Mutatunk hozzá egy kis inspirációt!


Ötletek
Lépcsőzniük sem kell a lakásban: felvonót épített idős kutyáinak a gazdi
Nem mindennapi ajándékkal lepte meg kutyáit egy amerikai nő: felvonót épített nekik, hogy ne kelljen lépcsőzniük a lakásban. Mutatjuk a szerkezetet!


Kert-balkon

Falikút az erkélyen
Kert-balkon

Díszkút az udvarban
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság