hirdetésSlagtartó gubanc nélkül, fillérekből

Ötletek

Slagtartó gubanc nélkül, fillérekből

A nyári kertek egyik leggyakoribb, nem túl szép látványa a kerti csapok mellett heverő, összegubancolódott locsolócső-kígyók tömkelege. Nem kell azonban kiegyeznünk ezzel!

Kövessük Vitéz István (Dejtár) lépéseit, aki megtalálta a megoldást a locsolócsövek gubanc nélküli, helytakarékos tárolására. Az üzletekben vásárolható legolcsóbb tömlődob ára 3-10 000 Ft, de ha két csőtartó bilincset (kb. 150-200 Ft/db) felfogatunk a kerti csapunkra és a bilincsekbe két, egyenként 25-30 cm hosszú menetes szárat vagy menettel ellátott gömbvasat csavarozunk (kb. 100-150 Ft/m), s végeiket néhány fokos szögben meghajlítjuk, fillérekből készíthetünk olyan slagtartót, amelyre akár 20 m tömlő is feltekerhető.

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
46 éve épít a Mesterek Mestere
Varga Ferenc, szekszárdi burkoló szakember nyerte el a Mesterek Mestere 2018. Díjat.


Ötletek
Megéri felújítani a lakást eladás előtt?
Az újHÁZ Centrum szakértői szerint nemcsak akkor éri meg felújítani az ingatlant, ha azzal relevánsan növelhetjük az értékét, hanem akkor is, ha gyorsan szeretnénk megválni tőle.


Ötletek
Dekorcsillag néhány deszkából és egy égősorból
Minimális mennyiségű alapanyag kell mindössze ennek a hangulatos, világító dekorációnak az elkészítéséhez.


Ötletek
Vérszívóknak kívül tágasabb
Akár irtják, akár nem, nyáron mindig van szúnyog. De nem mindegy, hogy csak kint – vagy bent is. Íme egy gyors, egyszerű szúnyogháló.


Ötletek

Vödörbár
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság