hirdetésA legegyszerűbb kerti zuhany

Kert-balkon

A legegyszerűbb kerti zuhany

Kánikulában minden hűsítő ötlet aranyat ér. Hát még ha gyors megoldást hoz! Márpedig nincs egyszerűbb Huszanyik Éva kerti zuhanyzójánál, ráadásul a hozzávalók is szinte biztosan megtalálhatók minden ház kamrájában, és majdnem annyi idő alatt készül el, amennyi idő alatt az alábbi írást elolvassuk.

Anyagszükséglet

- 2 db 140 cm hosszú léc

- 2 db 100-as szög

- 1 db szemes facsavar

- 1 db sátorcölöp

- 1 db 5.0×60 mm-es hatlapfejű csavar, alátét és anya

- 1 db kb. 4 m hosszú spárga

- 1 db kerti locsolócső, locsolófejjel

Így készítsük el

1. Mindkét lécet fúrjuk át felső végüktől 15 cm-re, rögzítsük őket egymáshoz metrikus csavarral és anyával, majd a csavar alatt 1 cm-re fúrjuk elő a lécet, a lyukba tekerjünk be szemes facsavart. A műanyag spárgát kössük oda a szemescsavarhoz. A spárga másik végére kössünk hurkokat.

 

2. A lécek föld felőli végeire üssük be a szögeket és vágjuk le a szögek fejét vasfűrésszel.

 

3. A használathoz nyissuk ki „A” betű alakban a léceket, a szögeket szúrjuk a földbe, a spárga végén levő hurkot a sátorcölöppel úgy rögzítsük a földhöz, hogy az „A” alakzat előrefelé dőljön és a földdel 70-75 fokos szöget zárjon be. A tetején lévő X-be tegyük a locsolócsövet. Így kiváló statikájú szerkezetet kaptunk. Hűsítő zuhanyozást!
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Kőablak a falon
Ki mondja, hogy egy falnak üresnek és unalmasnak kell lennie? Íme egy jópofa megoldás.


Kert-balkon
Kerti konyha és grillsütő
A kerti mobil konyha, grillsütő és mosogató lehetővé teszi, hogy a főzés minden mozzanata a kertben történjen.  Az étel előkészítésére, sütésre és a mosogatásra is alkalmas, valamint étkező asztalnak is kiváló kerti bútor kedvenc darabja lehet a családnak.


Kert-balkon
Kerítés tulipánmintával
Egy jó ötlettel, rengeteg tervezéssel, némi előkészülettel és sok – szívvel-lélekkel végzett – munkával újjászületett a kerítés Koncz Orsolyáéknál Maglódon.


Kert-balkon
Többfunkciós kerti pihenő
Saját kezűleg építette ezt a kerti pihenőt Tószegi László Arnóton – kezdve az alapozástól, burkolástól egészen a festésig.


Gép- és anyagújdonságok

A legmenőbb idei kertibútor-trendek
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság