Tetőfelújításhoz hirdettek pályázatot

Hírek

Tetőfelújításhoz hirdettek pályázatot

Megrágta a tetőt az idő vasfoga, és ráférne egy kis megújulás? A Terrán most kreatív játékra hívja mindazokat, akiknél időszerű a tetőcsere.

Jelentős megtakarítást hozhat a rezsiköltségekben, valamint az energiafelhasználásban, ha otthonunkat korszerűsítjük. A tetőfelújítás vagy -csere azonban jelentős anyagi megterhelést jelent, ezért a több mint száz éves hazai vezető tetőcserépgyártó játékra hívja mindazokat, akiknél időszerű egy alapos ráncfelvarrás, hogy segítsen szebbé és biztonságosabbá tenni egy szerencsés nyertes otthonának koronáját. 

A TETÖrténeted pályázatához nem kell mást tenni, mint hangot adni a tetőnek: mesélje el ő az élete eddigi történetét, az elemekkel folytatott küzdelmét, a megújulás apropóját. A rövid sztorikhoz a Terrán fotókat is vár, hogy ne csak hallja, lássa is a főszereplőt. A történetek és a képek versenyre kelnek egymással, a legtöbb szavazatot begyűjtő tető pedig a felújításhoz szükséges termékekkel gazdagodik, akár 2 millió forint értékben.

A pályázattal kapcsolatos további információ megtalálható a tetorteneted.terranteto.hu oldalon. 

teto.jpg

Fotó: Shutterstock




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
csináld magad
Home made franciaágy
Nem talált olyan megfelelő, stabil ágyat, amelynek nincs háttámlája Tremmel Zsolt&Ani (Vámosmikola).


csináld magad
Filléres megoldás macskakaparó helyett
Már több mint 60 ezren lájkolták a TikTokon azt az egyszerű trükköt, amely minden cicagazdinak jól jöhet.


Ötletek
Székmegújítás profi módon
Két ötvenéves széket újított fel gyönyörűen Veresné Klepács Tünde Debrecenben.


Szerszám-anyag
Tetőszigetelés felújítása s. k.
Itt van az ősz, még érdemes végiggondolni, hol a legnagyobb a hőveszteség: az ablakokon, netán a mennyezeten? Érdemes még a hideg időszak beállta előtt elkészíteni tetőnk hőszigetelését. Cikkünkben ehhez adunk néhány gyakorlati tanácsot.
















Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság