Kiemelkedően sikeres évet zárt a Terrán

Hírek

Kiemelkedően sikeres évet zárt a Terrán

2022-ben dinamikusan növelte árbevételét a több mint száz éves hazai vezető tetőcserépgyártó, a Terrán.

Gazdasági útmutatók

A cégcsoport stabilitását és folyamatos növekedését bizonyítja, hogy nettó árbevételét az 5 évvel ezelőttihez képest megháromszorozta, ezzel meghaladta a 33 milliárd forintot. Ebből több mint 21 milliárd forint hazánkban teljesült. A KSH adatai szerint a tavalyi évben az építőipari termelés összességében 3,0%-kal bővült, ezen belül az épületek építésének volumene 6,3%-kal nőtt. Ehhez igazodott a cégcsoport cserép gyártásának mértéke, amely meghaladta a 94 millió darabot. A Terrán munkavállalói számát is növelte, közel 8 százalékos létszámbővítés történt 2022-ben.

terran00.jpg

Hiteles, alapos tájékoztatás

A cégcsoport a környezettudatosság mellett fő feladatának tartja a hiteles, alapos tájékoztatást, mind a szakma, mind az érdeklődők, vásárlók számára. A magasabb szintű kiszolgálás és a megbízható forrásból történő tájékozódást egy platformmal segíti a Terrán. A fogyasztói szokások megváltozására reagálva újította meg TetőtÉpítek felületét: a platform nem csupán minden részletre kiterjedő információval szolgál, hanem edukációs anyagokkal, videókkal, kalkulátorral segíti az érdeklődőket az inspirációtól a tervezésen át a kivitelezésig. Természetesen továbbra is rendelkezésre áll a Terrán egész országot lefedő szaktanácsadói hálózata is.

A 2022-es év sem múlhatott el zöld innováció nélkül, a Terrán minden telephelyén napelemparkok fejlesztése történt: Bóly mellett már Pécsett és Kunszentmiklóson is napenergia fedezi a cégcsoport gyártás-energiaigényének jelentős hányadát. A napelemparkokkal a Terrán elkötelezettségét hangsúlyozza a fenntarthatóság, a zöld gondolkodás mellett, hasonló fejlesztésekre a jövőben is készül a cégcsoport.

Mint az építőanyag-ipar piaci szereplői általában, úgy a Terrán is kihívásokkal teli 2023-as évre számít. A nagy múltú cégcsoport a piaci bizonytalanságok ellenére is stabil, adaptív, rugalmas szereplő, aki három hazai és két külföldi gyárával megfelelő termelési kapacitásokkal rendelkezik és biztosan képes lesz maximálisan kiszolgálni a piacait itthon és külföldön egyaránt.

A Terrán 2022-ben két Superbrands díjjal is gazdagodott.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Mini kertgazdaság
Szeretjük a növényeket, de nincs hatalmas birtokunk, kertünk? Itt a megoldás. Készítsünk kisméretű, mini fóliasátrat otthonunkba. Ötletes, egyszerű, kényelmes és kis helyen is elfér.


Hírek
Kiderült, mi lesz 2022-ben az év színe
A klasszikus fehéret és a bodza árnyalatát is kedvelik a magyarok az otthonszépítés során, de a nád színe az, amely igazán jellemzi a hazai ízlésvilágot a Poli-Farbe festékgyár színtrend kutatása szerint. A korábban népszerű – mediterrán hangulatot idéző narancsos, barackos árnyalatok – szinte teljesen eltűntek a legkedveltebb színek közül, de a szürke színek is egyre inkább háttérbe szorulnak.


Hírek
Elindult a 2022-es építési bajnokság!
2022-ben is elindult az építési bajnokság! Nevezz munkáiddal, értékes nyeremények várnak!


Gép- és anyagújdonságok
Melyik fűtésfajta a leggazdaságosabb?
Hogyan tudunk a legokosabban fűteni? Mi kerüljön a kazánba: fabrikett, szén vagy fa?
















Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság