Támogatás a vízszerelő és gépészeti képzésben résztvevő diákoknak

Hírek

Támogatás a vízszerelő és gépészeti képzésben résztvevő diákoknak

A Grohe Magyarország egy frissen átadott oktatóteremmel támogatott egy budapesti szakképző iskolát hosszútávú jótékonysági programjának keretein belül. 

Mivel a szaniteriparban hiány van képzett szerelőkből, minden eddiginél fontosabb, hogy olyan vonzó képzési programot kínáljunk, amely segít a fiatal, feltörekvő szerelőknek megalapozni egy virágzó jövőt. Ezért indította el a GROHE a "GROHE Installer Vocational Training and Education" (GIVE) programot. A cég a képzési lehetőségek javítása érdekében egy teljesen működő képzési környezetet hoz létre, ahol a diákok a márka hatalmas szakértelméből profitálhatnak.

A GIVE támogatja az iskolákat egy egységes szemlélet kialakításában, modern berendezésekkel, képzési anyagokkal és egy olyan írásbeli vizsgával, amely új iparági szabványokat fog felállítani. A diákok a képzés befejezése után is segítséget kapnak - a GROHE egyik ipari partnerénél folytatott szakmai gyakorlati programmal vagy akár álláskereséssel.

A 2023 február 16-án megvalósult teremátadó rendezvénysorozat helyszínéül a Budapesti Gépészeti SZC Arany János Technikum és Szakképző iskola szolgált. Az eseményt Ónody Miklós, az iskola igazgatója nyitotta meg, mely után Trefil András, a Grohe Hungary Kft. cégvezetője, valamint Chris Penney, GIVE Program vezetője is felszólalt.

grohe1.jpg

Az iskola számára frissen felújított training termet ünnepélyes szalagvágás keretein belül vehették át az eseményen részt vevő diákok, akik a cég jóvoltából welcome csomagokban is részesültek. Az átadás különlegességét tovább tetőzte, hogy ez volt a 60. terem, amit a GIVE program során adtak át a fiatal szakemberek számára. A modern felszereltségnek köszönhetően a diákoknak lehetőségük nyílik arra, hogy valós helyzetben, vízzel feltöltött berendezéseken keresztül sajátíthassák el és fejleszthessék gyakorlati tudásukat.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Érdekli, hogyan készülnek a minőségi és ízletes párlatok? Tanulja meg egy pálinkakészítő képzésen!
A pálinkafőzés hosszú múltra tekint vissza Magyarországon, hagyománya pedig a mai napig él. A pálinka igazi hungarikum, nem csupán egy ital, hanem fontos kulturális, gasztronómiai és társadalmi szerepet is betölt. A modern, minőségi párlatkészítés azonban igényel némi szakmai felkészülést. A felnőttképzésben elérhető pálinkakészítő tanfolyam lehetőséget nyújt arra, hogy a párlatkészítés nagymesterévé váljon.


Hírek
Fakitermelőként is van lehetőség a fejlődésre: képezze magát tovább lakott-területi fakitermelőnek
Egyre nagyobb igény van az olyan szakemberek munkájára, akik szakszerűen, az előírásoknak megfelelően, biztonságosan el tudják végezni a lakott területeken felmerülő fakitermelési feladatokat, ezért akik már rendelkeznek kellő szakmai tapasztalattal, bátran élhetnek a továbbképzés lehetőségével.


Hírek
Új szakmákat tanulnak a mesteremberek
Az európai energiaválság és a hazai építőiparban tapasztalható változások miatt jelentősen megnőtt az elmúlt hónapokban az energiahatékonysági beruházásokhoz kapcsolódó szakmák iránti képzési kereslet.


















Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság