Közel 3,5 millió forintos adománnyal segít a piacvezető villamossági nagyvállalat

Hírek

Közel 3,5 millió forintos adománnyal segít a piacvezető villamossági nagyvállalat

A munkavállalói elégedettség elérése mellett a Daniella Villamosság életében fontos szerepet játszik a jótékonykodás. A legutóbbi - az UNICEF Magyarországgal közösen szervezett - adománygyűjtő akció során közel 3,5 millió forint támogatást sikerült összegyűjteni a rászoruló és szükségben szenvedő gyerekek számára.

Támogatás a gyermekeknek

A cég B2B, azaz üzleti webes rendelési sorok alapján kalkulált, majd önerőből megduplázott támogatási összeggel nem ért véget az adománygyűjtés, hiszen a jótékonyság a Daniella Villamosság telephelyein kihelyezett gyűjtőpontokon folytatódik. Ennek részeként megállító táblákat és QR kóddal ellátott plakátokat helyeznek el a nagyvállalat 31 telephelyén. Így a közel 3,5 millió forintos támogatás mértéke még nagyobb arányú lehet.

„Nagyon jó érzés látni mind a magánszemélyek, mind pedig a vállalatok társadalmi felelősségvállalásra való nyitottságát és segítőkészségét. A Daniella Villamosság nagylelkű adománya is erről tesz tanúbizonyságot. Támogatásukkal az UNICEF 2023-ban is folyamatos és kiszámítható segítséget tud nyújtani a gyerekek alapvető szükségleteinek biztosításához, ami különösen fontos számunkra, mert hisszük, hogy az oktatás, az egészségügyi ellátás és a megfelelő életkörülmények biztosítása minden gyerek alapjoga. Számítunk a Daniella Villamosság együttműködésére a jövőben is közös jó ügyekben, valamint hasonló, példamutató vállalatok támogatására minden gyerekért” - emelte ki Mészáros Antónia, az UNICEF Magyarország ügyvezető igazgatója.

Mészáros Antónia.jpg

Segítség a dolgozóknak

A háromszoros MagyarBrands és Business SuperBrands díjas, idén 30 éves fennállását ünneplő Daniella Villamosság számára a gyermekek támogatásán túl fontos a dolgozók elismerése is. A magyar nagyvállalatok esetében egyedülálló módon bruttó 200.000 Ft egyszeri bértámogatást kapnak a munkavállalók. A Daniella Kft. vezetősége ilyen módon is szeretné segíteni a munkatársakat ebben a nehéz gazdasági helyzetben.

Daniella csapat.png




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Emelkedik a lakásépítő cégek bizalmi indexe
Az építőipari beruházások tekintetében magasak és bizakodóak az elvárások az uniós forrásoknak és a CSOK-nak köszönhetően.


Szerszám-anyag
Ha sok a lomom, továbbadom
Mielőtt felraknánk a padlásra divatjamúlt kávéfőzőnket, esetleg levinnénk a pincébe a gyerekjátékokat, vagy egy újabb zsákba gyömöszölnénk megunt ruháinkat, érdemes utánanézni a lakóhelyünk közelében levő adományozási lehetőségeinknek.


Gyerkőc
A kis herceg 3D-s kisbolygója
Barátnőjével együtt nagy rajongója Exupéry hősének Varga Mariann. Portugál minta továbbgondolásával készítette ezt a térbeli bolygós faliképet.


Hírek
Tedd szebbé cipősdoboz adománnyal a karácsonyt
A Camponában is leadhatjuk a rászorulóknak szánt, cipősdobozba rejtett ajándékainkat. Aki az adventi időszakban él ezzel a lehetőséggel, az családi programokon is részt vehet a budatétényi bevásárlóközpontban.
















Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság