Brazil ízvilág ihlette a Nespresso nyári kollekcióját

Hírek

Brazil ízvilág ihlette a Nespresso nyári kollekcióját

Brazília homokos tengerpartjait idéző kávékkal érkezik a Nespresso 2022-es nyári kollekciója, amelynek arca és múzsája Alessandra Ambrosio.

Kényeztető jegeskávé-pillanatok

A Nespresso Barista Creations for Ice kávékhoz idén a trópusi lime és menta hűsítő érzete társul. Az Original kínálatban elérhető Liminha Over Ice és a Vertuo rendszerhez tervezett Exotic Liminha Over Ice kávékat a brazil ízvilág ihlette, és a hozzájuk összeállított innovatív receptek kényeztető jegeskávé-pillanatokat teremtenek. Az új kávék mellett az Original rendszerhez a korábbról már ismert szezonális jegeskávék, a Barista Creations for Ice Freddo Intenso, Freddo Delicato és a népszerű Coconut Flavour Over Ice is megjelennek a kínálatban, míg a Vertuo kávéválasztékban a közkedvelt Tropical Coconut Flavour Over Ice kávé mellett első alkalommal kóstolhatjuk meg az Ice Leggero és Ice Intenso kávékat.

A Nespresso szomjoltó nyári receptjeit ide kattintva találod!

nespresso.jpg

A nyár hangulatát megtestesítő kiegészítők

Idén nyáron két Limited Edition Coffee Mug is kapható lesz; mindkét csészét Alessandra Ambrosio aláírása és élénk, nyárias dizájn díszíti, emellett a Nespresso egy-egy mantrája olvasható rajtuk, hogy a kávérajongók stílusosan élvezhessék forró és hideg italaikat. Ugyanezért készült a kék jáde színű Limited Edition Vertuo Next kávégép is, amely bármelyik otthonban friss nyári hangulatot teremt majd.

A teljes barista-élményhez a Nespresso egy új, szálcsiszolt rozsdamentes acélból készült Barista Shakert is bemutat, amely ideális eszköz a kifogástalan barista-stílusú Original vagy Vertuo kávéreceptek elkészítéséhez. A nagyméretű szűrőnyílásokon keresztül úgy tölthető ki a kávé, hogy az ital tetején megmarad a sűrű, látványos crema.

Az új Reveal jegeskávé pohárszettet a világhírű pohártervező, a Riedel kimondottan jegeskávék kóstolásához tervezte. A klasszikus Nomad Travel Mug most vadonatúj óceánkék színben is kapható lesz, melyben magunkkal vihetjük jegeskávénkat bárhova is megyünk a nyáron. (x)

Fotó: Nespresso




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Új MEWA katalógus
Szeptembertől már Magyarországon is az új „World Wide Work by MEWA“ termékkatalógusból rendelhetünk mindent, ami a biztonságos munkavégzéshez kell.


Ötletek
Mókusoknak épített kávézót a kertjében
Miniatűr kávézót épített a kertjébe érkező mókusoknak egy amerikai hölgy és férje.


Ötletek
Ízesített kávék: receptek a Nespressótól
Ízesített kávékból egy kevés tejjel vagy tejalternatívával, valamint egy kis kreativitással könnyedén mesés kávékölteményeket készíthetünk, amelyek akár desszertként is megállják a helyüket. 


csináld magad
A legegyszerűbb DIY kávézóasztal az erkélyre
Egy igazán egyszerű barkácsprojektet mutatunk. Ha szükséged van egy új kerti bútorra, vágj bele!
















Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság