Unatkozott a karantén alatt: kávézót épített a kertjébe

Ötletek

Unatkozott a karantén alatt: kávézót épített a kertjébe

Nemrég írtunk arról a családról, akik megunták, hogy otthon kell ülniük a karantén alatt és építettek maguknak egy mini pubot. Most pedig egy hasonló építkezést mutatunk: egy amerikai apuka egy apró kávézót húzott fel a család udvarára.

Három hónap alatt készült el

A karantén alatt kiderült, ki mennyire kreatív: vannak olyanok, akik lakásfelújításba kezdtek, mások pedig a kertjüket vették kezelésbe. Egy kaliforniai apuka például annyira unatkozott, hogy egy mini kávézót épített a családi udvarra. A hely nagyon pici, de nem is vendéglátóhelynek szánta, csupán szerette volna rokonaival együtt átélni a kávézók hangulatát addig, amíg nem lehet otthonról kimozdulni.

A BoredPanda azt írja, a munkához három hónapra volt szüksége és a kész művet La Vidának keresztelte. Belülről nagyon hangulatos, a meghívott barátok is szeretnek itt ücsörögni, kávézgatni.

Ha a kép jobb oldalán lévő nyílra kattintasz, lapozhatsz és megnézheted a kávézót belülről és az építési folyamatot is!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ed (E.L.S) THE BUILDER! (@elsbuilds) által megosztott bejegyzés,

Borítókép: Instagram/elsbuilds
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Térkövezett gépkocsibeálló tárolóval
Akinek kertes háza vagy nyaralótelke van, előbb-utóbb keres valamilyen árnyékolási megoldást a gépjármű számára, hogy védett helyen legyen az időjárás viszontagságaitól. Ha nincs az épületben garázsnak hely – vagy van, de már nem elegendő a család gépkocsi-flottájához –, akkor a ház valamelyik oldalához célszerű hozzátoldani a beállót. Így teret is nyerhetünk és a költségek is alacsonyabbak.


csináld magad
Kerti ebédlő építése fából
Nyáron mindenki nagyon szeret a kertben tartózkodni, de ehhez kell valamilyen ülőalkalmatosság és asztal, amelynél elfér az egész család. Például olyan, mint amilyet Gasparics Imre készített.


Kert-balkon
Szabadtéri, nyitott oldalú faház építése
Reméljük, hamarosan eljön a tavasz, és sokan merítenek ihletet Narancsik Zsolt munkájából, aki kisapostagi családi háza udvarán épített új, fedett kerti kiülőt szakemberek segítsége nélkül, önerőből – családi és baráti segítséggel. A képekből kiderülnek az építés lépései.


Ötletek
Hangulatos tó az udvarban
Mesteri kerti tavat építettek Gulyás Rolandék Mesterszálláson.


Otthon-bútor

Egyedi kandalló


Gép- és anyagújdonságok

Utak és tévutak a tökéletes kerthez


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság