Tető alá hozzuk terveit!

Szerszám-anyag

Tető alá hozzuk terveit!

Élhetünk lakóparkban vagy családi házban, tanyán vagy egy impozáns villában, mindannyian biztos fedelet szeretnénk a fejünk fölé.

Egy építkezés során minden az alapok lerakásával kezdődik, teljes körű felújítás esetén azonban érdemes a tető helyreállítására tekinteni prioritásként. A tető pajzsként védi házunkat a különböző környezeti hatások ellen, éppen ezért a tervezés, az építőanyagok beszerzése és a kivitelezés is komoly körültekintést igényel.

A felújítás az elhasználódott gerendák és a tetőcserepek cseréjével kezdődik. Az újHÁZ Centrum kínálatában a kedvező ár-érték arányú, kifogástalan minőségű, tartós tetőcserepek nem csupán az időjárás viszontagságainak állnak ellen: jól bevált formavilágukkal és természetes színükkel felújított otthonunkat éppúgy megkoronázzák, mint új építésű házunkat. A sort ez után a tetőtér hőszigetelésével és a nyílászárók cseréjével érdemes folytatni. Bár a jól szigetelő ablakok beépítése a tetőtér belső megbontását, így például a lambéria, a gipszkarton vagy a párazáró réteg esetleges cseréjét is magával vonhatja, jelentős rezsicsökkenést érhetünk el vele, hiszen többé nem fogjuk az utcát fűteni.

Az újHÁZ Centrum telephelyein a szanitertermékektől a térkövekig, a szigetelőanyagoktól a kéményekig, vagyis az alapoktól a tetőcserepekig mindent megtalálunk, amire szükségünk lehet. Magyarország legnagyobb építőanyag-kereskedelmi hálózata többek között ingyenes szaktanácsadással, anyagszámítással, költségkalkulációval, házhoz szállítással, hasznos ötletekkel és naprakész információkkal segíti a felújítást, a minőségi alapanyagok pedig garantálják, hogy otthonunk kényelmét hosszú ideig gondtalanul élvezhessük.

Ráadásul most nemcsak érdemes, de egyben kifizetődő is az újHÁZ Centrumot választani. Szeptember 12-e és október 15-e között több száz termékhez juthatunk hozzá kedvezményes áron. Látogasson el Ön is a legközelebb eső kereskedésbe, és vegyen részt az újHÁZ Centrum nyereményjátékában! A kuponokat az őszi akciós újság hátoldalán és az újHÁZ Centrum honlapján is megtalálja. Válassza ki, melyik termékre pályázik, pecsételtesse le szelvényét a telephelyek egyikén, és hozza tető alá álmai otthonát!
(X)
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Egyediség és praktikum a konyhában
A konyha már nem kizárólag kiszolgáló helyiség, mára (a történelemben nem először) sokkal több lett belőle.


Gép- és anyagújdonságok
Legyen biztonságos a fűtőrendszer!
Bár a hivatalos fűtési szezon szeptember 15-én elkezdődött, alig néhány nappal ezelőttig a kitartó nyárias idő miatt nem sugároztak a radiátorok.


Szerszám-anyag
5 alapelem, ami nélkül nincs jó hőszigetelés
A kora őszi időszak a legalkalmasabb arra, hogy falaink hőszigetelésével felkészítsük otthonunkat a tél beköszöntére. Fontos, hogy a munkálatok megkezdéséhez olyan időszakot válasszunk, amikor a hőmérséklet stabilan +5 és +25 ºC között van, ám elkerül bennünket a tűző nap, a heves eső és az orkán erejű szél is. Az újHÁZ Centrum minőségi saját márkás hőszigetelő rendszerén keresztül mutatjuk meg, melyek azok az alapelemek, amik elengedhetetlenek otthonunk hőszigeteléséhez.


Gép- és anyagújdonságok
5 ok okosredőny beépítésére
Ki ne ábrándozott volna már arról, hogy mire este hazaér a munkából, a redőnyök le vannak engedve, ugyanakkor reggel a nap első sugarainak simogatására kel? Az intelligens árnyékolókkal ez már nem elérhetetlen álom.


Szerszám-anyag

Top 5 fürdőtrend


Gép- és anyagújdonságok

Karácsony előtti nappaliátalakítás


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság