hirdetésTető alá hozzuk terveit!

Szerszám-anyag

Tető alá hozzuk terveit!

Élhetünk lakóparkban vagy családi házban, tanyán vagy egy impozáns villában, mindannyian biztos fedelet szeretnénk a fejünk fölé.

Egy építkezés során minden az alapok lerakásával kezdődik, teljes körű felújítás esetén azonban érdemes a tető helyreállítására tekinteni prioritásként. A tető pajzsként védi házunkat a különböző környezeti hatások ellen, éppen ezért a tervezés, az építőanyagok beszerzése és a kivitelezés is komoly körültekintést igényel.

A felújítás az elhasználódott gerendák és a tetőcserepek cseréjével kezdődik. Az újHÁZ Centrum kínálatában a kedvező ár-érték arányú, kifogástalan minőségű, tartós tetőcserepek nem csupán az időjárás viszontagságainak állnak ellen: jól bevált formavilágukkal és természetes színükkel felújított otthonunkat éppúgy megkoronázzák, mint új építésű házunkat. A sort ez után a tetőtér hőszigetelésével és a nyílászárók cseréjével érdemes folytatni. Bár a jól szigetelő ablakok beépítése a tetőtér belső megbontását, így például a lambéria, a gipszkarton vagy a párazáró réteg esetleges cseréjét is magával vonhatja, jelentős rezsicsökkenést érhetünk el vele, hiszen többé nem fogjuk az utcát fűteni.

Az újHÁZ Centrum telephelyein a szanitertermékektől a térkövekig, a szigetelőanyagoktól a kéményekig, vagyis az alapoktól a tetőcserepekig mindent megtalálunk, amire szükségünk lehet. Magyarország legnagyobb építőanyag-kereskedelmi hálózata többek között ingyenes szaktanácsadással, anyagszámítással, költségkalkulációval, házhoz szállítással, hasznos ötletekkel és naprakész információkkal segíti a felújítást, a minőségi alapanyagok pedig garantálják, hogy otthonunk kényelmét hosszú ideig gondtalanul élvezhessük.

Ráadásul most nemcsak érdemes, de egyben kifizetődő is az újHÁZ Centrumot választani. Szeptember 12-e és október 15-e között több száz termékhez juthatunk hozzá kedvezményes áron. Látogasson el Ön is a legközelebb eső kereskedésbe, és vegyen részt az újHÁZ Centrum nyereményjátékában! A kuponokat az őszi akciós újság hátoldalán és az újHÁZ Centrum honlapján is megtalálja. Válassza ki, melyik termékre pályázik, pecsételtesse le szelvényét a telephelyek egyikén, és hozza tető alá álmai otthonát!
(X)
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Top 5 fürdőtrend
Az újHÁZ Centrum szakértői idén is részt vettek Európa legnevesebb fürdőszobai trendeket és kerámiaburkolatokat bemutató kiállításán, a Cersaie-n, és cikkünkben egy csokorba gyűjtötték azt az öt meghatározó divatirányzatot, amely a következő években rohamosan terjedni fog, rávéve a lakástulajdonosokat, hogy nagyszabású átalakításokra adják a fejüket.


Otthon-bútor
Spa-hangulat a fürdőszobában
A fürdőszoba amellett, hogy a tisztálkodás helyszíne, mostanra a legkisebb lakásokban is a pihenésre, feltöltődésre szolgáló fontos térré vált. Annál is inkább, mert sokunknak ez szinte az egyetlen hely, ahol nyugodtan magunkra szánhatunk némi időt. Adjuk meg a módját!


Gyerkőc
Iskolás lesz a gyerek? Így alakítsuk át a szobáját!
Bár még javában dübörög a nyár, vészesen közeledik a tanévkezdés. És vele a problémák. De mindenre van megoldás!


Ötletek
Pár négyzetméter is számít
Egy kicsi erkély is lehet kényelmes és hívogató, ahol elhelyezkedve úgy érezhetjük magunkat, mintha „miniszabira” mentünk volna. Vétek lenne tehát (kizárólag) tárolásra használni az értékes területet!
Gép- és anyagújdonságok

Ha Otthon Melege, akkor nyílászáró-csere


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság