hirdetésÚjragondolt minigardrób

Otthon-bútor

Újragondolt minigardrób

Panellakása kisméretű, 250×130 cm alapterületű gardróbszobáját alakította át Tóth Judit Budapesten.

 

Ilyen volt...

 

...ilyen lett.

Mivel Judit szereti a letisztult, világos színű, skandináv stílust, az egész lakást ennek megfelelően alakította át, és a közelmúltban a gardróbszoba is sorra került: stílusát a lakás egészéhez igazította – fehérre festette a sárga falakat és fehér bútorokat tett be, ezáltal a pici helyiség sokkal világosabb lett, illetve szellősebbnek, tágasabbnak hat. Az átalakítással végre egy nagy állótükör számára is lett hely, így teljes lett a szoba funkciója. Mivel a látvány megváltoztatása mellett a gardróbszoba jobb kihasználtságára is törekedett, a salgó polcokat praktikusabb bútorokra cserélte, a két kis régi ruhasínt pedig egy hosszú, L alakú polcos ruhasínre, amelyet asztalossal készíttetett el. Mások számára is érdekes tapasztalat, hogy a festék mennyisége elengedő lett volna, ám a tapéta, amire festett, nagyon magába szívta a festéket, így az menet közben elfogyott, Juditnak le kellett mennie vásárolni és csak utána tudta folytatni a munkát, érdemes tehát a festékmennyiséget némi ráhagyással kiszámolni.

 

Ilyen volt...

 

...ilyen lett.

 

A kisebb ruhadarabokat és kiegészítőket Judit dobozokba tette, amelyek címkézését a bútorok csomagolóanyagából, azaz a papírhulladékból oldotta meg.

 

A fiókokban tárolt ruha rendezettebb benyomást kelt, mint a nyitott polcokon.

 

A szekrényen belül is használhatunk dobozokat az apróbb tárgyak tárolására.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
A kólás- és sörösdoboz értékes!
Akár egy 30 ezer fős kisváros éves áramfogyasztásának költsége is megtakarítható lenne a jelenleg a lerakókra kerülő alumínium italdobozok teljes körű újrahasznosításával.


Otthon-bútor
Beépített szekrény az előszobában
Az előszobában mindig kevés a szekrény, de ha nincs több hely, akkor a szekrénybelső lehető legjobb helykihasználású kialakításával, átalakításával segíthetünk a helyzeten.


Gép- és anyagújdonságok
Környezetbarát mobiltöltés
Napjainkban egyre nagyobb figyelmet fordít mindenki a környezetvédelemre, így nem csoda, hogy lassan minden területen feltűnnek az energiatakarékos, környezetet óvó eszközök, technológiák.


Otthon-bútor
Falióra saját kezűleg
Készítsünk különleges, saját faliórát ízlésünknek, szobánk hangulatának megfelelően! Sőt, ha ötleteink nyomán, változatos anyagok felhasználásával készítjük el az órát – akár ajándékként is hasznosíthatjuk.


Ötletek

Vödörbár


Fizessen elő a magazinra

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság