hirdetésAjtóból polc

Otthon-bútor

Ajtóból polc

Fölöslegessé vált egy ajtónyílás Dén Jánoséknál, Tasson. Ez azonban nem jelenti azt, hogy funkciótlanná is: a tok kibontása után kisméretű téglával fel lett falazva és az áram, valamint a tévékábel a helyére lett vezetve.

A vakolat (javítását követően) ki lett festve. A polcok szélezetlen tölgy deszkából készültek, ami meg lett csiszolva és át lett festve. A polctartók egyszerű menetes kampók.

 

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Virágozzon a farmer!
Régi farmernadrág vagy néhány csigaház: a kreatív ember bármiből szép dolgot tud készíteni. Íme két ötlet.


Otthon-bútor
Háromszögpolc
Sokunknak az az igazi pihenés, ha vízszintesen elnyúlva olvashatunk egy jó könyvet. Akár a nappali ülőgarnitúrája, akár a hálószobaágy az, amelyiket előnyben részesítjük, érdemes a mellette levő falsarokra egy odaillő polcot készítenünk, amelyen elfér az olvasnivaló. Lássuk, hogyan készíthetjük el.


Otthon-bútor
Szerelmet hirdető falipolc készítése
Egy közösségi oldalon levő blogban látott fotó adta az ihletet Sebők Árpádnak és Sebőkné Kálmán Katalinnak (Székesfehérvár) a polc elkészítéséhez – rögtön tudták, hogy kell egy ilyen a hálószobába.


Ötletek
Mosogatógépből konyhaszekrény
Végérvényesen elromlott a konyhai bútorsorba beépített mosogatógép Sebestény Istvánéknál Budapesten. Miután arra az elhatározásra jutottak, hogy nem vásárolnak újat, úgy döntöttek, megtartják, csak ezentúl konyhaszekrényként fog funkcionálni.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság