hirdetésLegyen modern fürdőszobánk

Otthon-bútor

Legyen modern fürdőszobánk

A fürdőszoba egyre fontosabb helyszíne életünknek, és hagyományos funkciói mellett a felüdülés és a kikapcsolódás helyszíne is. A Geberit számtalan kreatív kivitelezési lehetőséget és tökéletesen formatervezett kiegészítőket kínál fürdőszobánk átalakításához.

A Geberit szaniter szerelési rendszere lehetővé teszi, hogy fürdőszobánk elemeit bárhova elhelyezhessük, miközben a technikai részletek láthatatlanul, a falban rejtőznek. A falba rejtett csöveknek és öblítőtartálynak köszönhetően fürdőszobánk sokkal esztétikusabb és tágasabb lesz, függetlenül attól, hogy új építéséről, vagy felújításról van szó. Így olyan fürdőszobát alakíthatunk ki, amelynél a személyre szabott higiénia eleganciával és praktikummal párosul.
 
Tökéletes tervezés
 
A falsík előtti szereléstechnika nagyfokú szabadságot biztosít a tervezés során, és lehetővé teszi, hogy a WC-t, a bidét vagy a mosdót térelválasztó falba vagy a már meglévő fal elé helyezzük.
 
További előny a minél rövidebb idő alatti megvalósulás, ami egyaránt érdeke építtetőnek és kivitelezőnek. A Geberit falsík előtti WC-szerelőeleme a fali WC kerámia felszerelését teszi lehetővé. A különböző magasságú szerelőkereteknek köszönhetően bármilyen fürdőszobabelső kialakítása megoldható. A rendszer részei a speciálisan előkészített gipszkarton burkolóelemek is. Még az olyan különleges helyzetekhez is megoldást biztosítanak, mint az alacsony térdfalas, ablakok alatti beépítés. A fémből készült keret a garancia arra, hogy a rárögzített csésze min den súlyt megtart. A szerelőkeret ? amelyre a fali WC biztonságosan ráerősíthető ? könnyen és gyorsan rögzíthető bármilyen falszerkezethez (legyen az tégla, gipszkarton vagy ytong), és gyorsan beépíthető, akár felújításról, akár új beépítésről van szó. A szerkezetet 400 kg teher elviselésére tervezték, s hordozóképességét terheléses tesztek is bizonyítják. A Kombifix és Duofix elemek rendelkezésre állnak WC, mosdó, piszoár és bidé kombinált beépítéséhez is.

A Geberit falba rejtett öblítőtartályt az ún. formafújási technológiával állítják elő: ez az eljárás biztosítja, hogy a tartály egyetlen darabból készüljön el. Ebből következően a későbbi csöpögés vagy folyás veszélye a nullával egyenlő, ami természetesen nem elhanyagolható egy falba süllyesztett rendszer esetében. Az esztétikus nyomógombok öblítés/stop vagy két egymástól eltérő vízmennyiségű öblítést tesznek lehetővé, és ez nemcsak a környezetvédelem szempontjából fontos, hanem a családi kasszát is kíméli. A nyomólap eltávolítása után mind a töltőszelep, mind az öblítőszelep kiszerelhető és kicserélhető bármilyen különösebb szerszám használata nélkül. A falra függesztett csészének és a falba rejtett öblítőtartálynak köszönhetően tágasabbnak fogjuk érezni a teret. A talpon álló WC lecserélésével, a lefolyók elrejtésével sokkal könnyebbé válik a takarítás és a fürdőszobapadló tisztán tartása. A fali WC ilyen szempontból is sokkal praktikusabb és higiénikusabb, mint a padlóra szerelt. A végeredmény elegáns és harmonikus elrendezés, amelyben az egyszerű vonalvezetés a könnyű tisztán tartást is elősegíti.

A leggyorsabb megoldás szerelés szempontjából a Duofix. Ez egy univerzális szerelőelem fal elé történő szereléshez, könnyűszerkezetes vagy hagyományos fal esetén. Geberit Duofix elemekkel egyszerűen megoldható a WC, a mosdó, a piszoár és a bidé felszerelése.

 

 

 

 

 

 

 

 A Geberit nyomólapokat a megbízhatóság, az elegancia és az egyediség különbözteti meg más gyártók hasonló termékeitől. Az időtálló műanyagból és rozsdamentes acélból gyártott Geberit nyomólapok különböző stílusban, színben és öblítési rendszerrel állnak rendelkezésre. A kétféle öblítési lehetőség ? 3 vagy 6 literes vízmennyiséggel ? jelentős megtakarítás a háztartások vízfogyasztásában. Ha érintés nélküli WC-öblítési rendszerre vágyunk, választhatjuk az infravezérlést is, amely kézmozdulatra lép működésbe. 
EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Ülőke és tároló a teraszra
Édesanyjánál előtalálta a nagymama régi bútorait Köblös Zoltán Debrecenben, és azonnal jött az ötlet, hogy valamilyen módon megőrzi, felújítja, új életet lehel beléjük.


Szerszám-anyag
Építkezik? Felújít? Akkor irány az újHÁZ Centrum!
„Hova menjek, kihez forduljak, ha építeni, építkezni, felújítani szeretnék?” – egy egyszerű kérdés, amire egyszerű válasz adható: Az újHáz Centrumba! Ennél jóval érdekesebbek a miértek, és mindazon eredmények, amelyekkel az újHáz Centrum méltán válhatott a felújításban és építkezésben gondolkozók egyik legjobb segítségévé.


Otthon-bútor
Fürdőszobatrendek a XXI. században
Az elmúlt évtizedekben rengeteget változtak a fürdőszobai trendek. Gyakran már követni sem lehet a modern ízlésvilágok aktuális változásait. Az új irányzatok visszanyúlnak az időben. Újra a kényelem játssza a főszerepet a fürdőszoba tervezésben.


Gép- és anyagújdonságok
Környezetkímélő spórolás a fürdőszobában
Az Ikea június 20-ig minden 50 ezer Ft értéket meghaladó fürdőszobabútor vásárlásakor ingyenes összeszerelést ad ajándékba. Cikkünkben spórolási tippjeiket közöljük.


Otthon-bútor

Bútorrestaurálás
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság