hirdetésGuruló szánkó

Kert-balkon

Guruló szánkó

Télen a gyerekek egyik kedvence a szánkózás, de az idei tél jó részében hó híján erről le kell mondaniuk. Azazhogy le kellene, ha nem lennének szülők, hogy erre is kitaláljanak valami megoldást, és persze el is készítsék.

Parti Éva és párja Veresegyházon egyéves lányukat lepték meg ezzel a hó nélkül is mozgó járművel, amelyhez csak egy kicsit alakították át a szánkót. A kislány így jobban élvezi a sétákat mint babakocsiban (sokszor alig akar kiszállni), hosszabb időt tölthetnek szórakozva, kint a jó levegőn és a család is együtt lehet.

A megvalósításhoz egy rég nem használt kiskocsiból kiszerelték a négy kereket, a tengely méretének megfelelő vastagságú négy kapupántcsavart vettek a barkácsboltban, és ezek segítségével – a szánkó talpának átfúrása után – rögzítették a kerekeket. Az anyagköltsége elenyésző, kerekeket pedig bárhol lehet vásárolni, akár bolygós kereket is. A művelet körülbelül egy órát vett igénybe.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Díjnyertes fűnyíróolló
?A sikeres termék egyszerű és őszinte; ha valaki azt mondja rá, hogy ?jé, erre akár én is gondolhattam volna?, akkor tekintem a dizájnt sikeresnek.? ? vallja Olavi Lindén, a Fiskars vezető tervezője.


Kert-balkon
Így lesz szép a rézsű
Nehezen kezelhető, fűnyíróval nem járható rézsűnket is egyedivé és könnyen karbantarthatóvá tehetjük némi gondolkodással és munkával.


Kert-balkon
Tartós fakerítés gyorsan
Nem könnyű kiválasztani a házhoz leginkább illő kerítést. Az egyik legszebb megoldás a fából készített változat. Sokféle lehetőségünk van, választhatunk a nagyobb átláthatóságot biztosító lazább léckerítésekből, vagy a teljes takarást nyújtó kerítéselemekből is.


Kert-balkon
Természetesen tiszta medence
A Biopool-G víztisztítószer, egy természetes alapanyagokból készített új víztisztító gél, amely előbb semlegesíti, majd eltávolítja a zsíros szennyeződéseket. Természetes anyagokból készült, vagyis nyomot sem hagy maga után, teljes egészében lebomlik.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság