hirdetésSzép postaláda egyszerű elemekből

Kert-balkon

Szép postaláda egyszerű elemekből

Kerítésoszlopba szerette volna elhelyezni a postaládát Magyar Szabolcs, de kereskedelmi forgalomban csak nagyon kis számban található beépíthető fajta, és ezek beépítése is elég bonyolult. Ezért visszatért a jól bevált vízlefolyócső-változathoz.


A 125 mm-es szennyvízcső beépítése nem okozott gondot. Kiválasztotta a megfelelő magasságot, ahol két betonoszlop-zsaluelem találkozott, így mindkettőből félkörívet kellett kivágnia, amit egy kis flexszel és egy betonvágó koronggal könnyedén megoldott.

A postaláda fedeléhez 3 mm-es vaslemezből kivágatta a füles köralakot. A vaskereskedésben vásárolt kovácsoltvas kerítés-díszítő elemekből egy virágmintát, illetve egy fogantyúnak alkalmas elemet. A vaslemezt a díszítőelemek helyénél 14-es fúróval kifúrta, hátoldalról felhegesztette a díszítőelemeket, majd teljesen síkba köszörülte. Utána már csak a festés, dübelezés és a rögzítés volt hátra.

Az oszlop burkolása a fotó készítésekor még nem volt kész, de a postaláda nagyon egyszerű, mégis rusztikus.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Variálható elemes kerítés
Van, aki úgy gondolja, a kerítés elzár a világtól, ezért nincs rá szükség, más szerint viszont pont az a jó benne, hogy kirekeszti a külvilágot. Építése azonban nem ?kívánságműsor?, egyes lakóövezetekben kötelez?vé is tehetik. De akármiért vágunk bele, érdemes körülnézni a kínálatban. Mi most egy sokoldalú rendszert mutatunk be, amelyet a család férfi tagjai vagy a barátok segítségével magunk is megépíthetünk.


Kert-balkon
Kannából postaláda
Párjával és kisfiával sétálva bukkant a lábatlani Gelsi Sándor a természet lágy ölén erre a kidobott ceglédi kannára. Csodálkoztak, mikor felvette, de ő már tudta: megvan a postaláda!


Kert-balkon
Zenturo ? Tervezzen saját kerítést!
Napjaink uniformizált és szabványosított világában egyre nagyobb az igény személyiségünk és egyéniségünk kifejezésére. E gondolattól vezérelve alkotta meg a Betafence az innovatív Zenturo táblás kerítésrendszert. Legyen kerítése különlegesen egyedi, ízlése szerint.


Kert-balkon
Tartós fakerítés gyorsan
Nem könnyű kiválasztani a házhoz leginkább illő kerítést. Az egyik legszebb megoldás a fából készített változat. Sokféle lehetőségünk van, választhatunk a nagyobb átláthatóságot biztosító lazább léckerítésekből, vagy a teljes takarást nyújtó kerítéselemekből is.


Kert-balkon

Kész kerítésalap


Fizessen elő a magazinra

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság