hirdetésFelejtsd el a sózást, mert káros

Kert-balkon

Felejtsd el a sózást, mert káros

A tél megérkeztével egyre többet kell jégteleníteni a járdákat és utakat. Az általános megoldásként alkalmazott sózás súlyosan károsítja a környezet növényzetét. 

Korrodálja a személyautókat és a járókelők csizmáit is tönkre tudja tenni. A sózás helyett használj környezettudatos jégmentesítőt. A sózás eredményeként a talajba rejtett közművek szintén jelentősen károsodnak. Pontosan ezért mára kormányrendelet írja elő, hogy az úttest kivételével csak olyan anyag használható síkosság-mentesítésre, amely a környezetében lévő fás szárú növényekre nem veszélyes.

Gyors jégmentesítési hatás
- Alacsony fagyáspont
- Tartós jégmentesség
- 24-48 órán át hat, újabb hóeséskor is
- Az út nem fagy fel, nem szikesedik a talaj
- A gépkocsikban nem okoz korrodálódást
- Anyagigénye negyede, mint az útszóró sónak
- A növényzetre nincs káros hatással

tire-tracks-3148803_1280.jpg
A sózás helyett hatékonyabb, és olcsóbb megoldás a környezetkímélő jégmentesítő. Használhatod megelőző kezelésre, mind utókezelésre. A járdára szórva hatékonyan felolvasztja a jeget, gyors jégmentesítési hatást biztosítva. Alacsony fagyáspontja miatt lényegesen alacsonyabb hőmérsékleten is használható, - 25 foknál sem fagy le. Tartósan jégmentesít 24-48 órán keresztül, akár újabb hóesés esetén is.

5 kg-os, tasakos kiszerelésben kapható, 1 tasak 100 m2 terület jégmentesítésére elegendő, -10 °C-on, közepes havazás esetén. Természetesen nagyobb mennyiség is rendelhető, mivel minőségét 3 évig megőrzi.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Miből épül a passzívház?
Az épület alacsony energiafogyasztása szempontjából alapvető, hogy a falak megfelelően szigeteljenek. Ez a különböző hőszigetelő lapok utólagos felszerelésével is elérhető, de új építésű házaknál érdemes utánanézni, nem járunk-e jobban, ha eleve hőszigetelt építőelemrendszert választunk. Milyen rendszerek kaphatók, melyik mit ?tud?, és milyen szempont szerint válasszunk ? most ezt járjuk körül.


Gép- és anyagújdonságok
Hőszigetelés és járófelület egyben
Utólagos hőszigetelés alatt a homlokzatok szigetelését értjük, de a házak és lakások esetében egyéb lehetőségünk is van a fűtési díj csökkentésére. A beépítetlen a padlástérben semmilyen hőszigetelés nincs, így a födém nyitott ablak a meleg számára.


Otthon-bútor
Környezetbarát kéményszigetelés
A Top-Flex egy tökéletes megoldást kínál a kémények szigetelésére. A beépítéshez elegendő egy olló és egy kés. Könnyedén felhasználható, és ha idővel cserélni kívánjuk, akkor hulladékként újrahasznosítható, szemben a korábbi anyagokkal. Szigeteljünk együtt!


Ötletek
Rengeteget spórolhatnak a társasházak, ha még most szigeteltetnek
Duplájára nőhet az energiahatékonysági felújítási költsége annak a mintegy 590 ezer még nem szigetelt panelháznak, amelyek nem lépnek időben.


Gép- és anyagújdonságok

A hangszigetelés folyamata


Gép- és anyagújdonságok

Challenge, Create, Care


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság