Vékony és könnyű kialakítás: megérkezett a HONOR X8

Hírek

Vékony és könnyű kialakítás: megérkezett a HONOR X8

A HONOR tovább bővíti hazai termékportfólióját: hazánkban is elérhetővé teszi a vékony és könnyű kialakítással, valamint az iparágban egyedülállóan ultrakeskeny kávával büszkélkedő HONOR X8-at.

Kiváló dizájn, ultravékony és könnyű készülék

A hihetetlenül vékony, karcsú és stílusos HONOR X8 ultravékony és könnyű, mindössze 7,45 mm vastag és csupán 177 g súlyú. A HONOR X8 lapos peremű kialakítással és mind a négy oldalán elegánsan lekerekített sarkokkal büszkélkedhet, így kényelmesen elfér a tenyérben, és a felhasználók életét megkönnyítve, minden nehézség nélkül becsúszik a kisebb kézitáskákba és zsebekbe.

Szuper keskeny keret

Az igazán magával ragadó vizuális szórakozási élményt nyújtó HONOR X8 szuperkeskeny kávával rendelkezik, amely lenyűgöző 93,6%-os képernyő-test arányt biztosítanak, amely az azonos kategóriájú okostelefonok között a legjobb. Ennek az iparági áttörésnek az eléréséhez a HONOR egy innovatív ragasztóadagoló megoldást fejlesztett ki, amely lehetővé tette, hogy a HONOR X8 bal és jobb kávája 1,1 mm-re csökkenjen, míg a felső káva mindössze 1,15 mm vékony. 

A HONOR X8 6,7 hüvelykes HONOR FullView kijelzővel büszkélkedhet. A képernyő felbontása 2388x1080 pixel, és 16,7 millió színt támogat, így tisztább és élethűbb megjelenítést tesz lehetővé, vagyis ideális filmnézéshez, fényképek böngészéséhez és játékhoz.

A HONOR X8 fejlett szemvédő funkciókkal is rendelkezik, beleértve az alacsony kékfény-kibocsátást igazoló TÜV Rheinland tanúsítványt, az eBook Mode és a Dark Mode funkciót, amelyek kényelmes olvasási és böngészési élményt biztosítanak még hosszabb használat után vagy gyengén megvilágított környezetben is. 

honor2.jpg

Prémium fotózási funkciók

A HONOR X8 kivételes fotózási élményt nyújt, négy kamerával büszkélkedhet, beleértve egy 64MP-es főkamerát, egy 5MP-es széles látószögű kamerát, egy 2M érzékelős makrókamerát és egy 2M érzékelős bokékamerát.

A 64MP ultratisztaságú kamera tökéletes a kezdő fotósok és alkotók számára, akik szeretnek tartalmat rögzíteni útközben és megörökíteni a különleges pillanatokat a családdal és a barátokkal, így a felhasználók részletesebb és élénk fotókat készíthetnek. Az 5MP-es, 120o látószögű és f/2,2 rekeszértékkel rendelkező széles látószögű kamera lehetővé teszi, hogy a felhasználók könnyebben és kényelmesebben rögzítsenek több részletet. 

Kiváló teljesítmény

A HONOR X8 egy bivalyerős okostelefon, amelyet a Qualcomm Snapdragon® 680 mobil platform, egy fejlett 6 nm-es processzor hajt, amelyet úgy terveztek, hogy kiváló teljesítményt nyújtson, miközben energiát takarít meg. 

A HONOR X8 a HONOR RAM Turbo (6G+2G) technológiával van felszerelve, amely a flashmemória egy részét a RAM-ba helyezi át, így a 6 GB RAM 8 GB RAM-ra növelhető. Ez a technológia a háttéralkalmazások tömörítésével bővíti a RAM-tárhelyet, és megakadályozza, hogy a háttérfolyamatok leálljanak, amikor a felhasználók alkalmazást váltanak, így biztosítva, hogy a felhasználók hívást fogadjanak és üzenetet írjanak, miközben az alkalmazások tovább futnak a háttérben.

Gondtalan akkumulátor-üzemidő

A HONOR X8 4000mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amely garantálja a hosszú üzemidőt akár 13 órányi YouTube videótartalom, 19 óra böngészés és 9,3 óra játékidő biztosításával. A 22,5 W-os HONOR vezetékes SuperCharge funkcióval mindössze tíz perc alatt három óra online videólejátszáshoz elegendő energiával tölthető fel a készülék. (x)




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Hírek
A bivalyerős okostelefon: Itt az új Honor X8-as mobil!
Kipróbáltuk a megbízható Honor X márka új tagját, a Honor X8-at, amelynél az első csodálkozást az elérhető ára jelentette, noha innovatív technológiai megoldások sorát kínálja.


Szerszám-anyag
A garázskapu az internetre költözik
A Hörmann új rendszerével okostelefonunk válik a garázs- és kertkapu, valamint a bejárati ajtó és a kültéri világítás távirányítójává.


Gép- és anyagújdonságok
Bútorba süllyeszthető töltő
Töltsük mobilunkat vezeték nélkül!


Hírek
Kulturális kincsek újragondolása a metaverzumban
A HONOR bejelentette a „Jövő kapuja” programjának célját, hogy a technológia segítségével gazdagítsa a kulturális örökségünket. Az IFA 2022-es sajtótájékoztatón elindított kezdeményezésben két népszerű művész gondolja újra kreatív módon a kiterjesztett valóságon keresztül (AR) a Wasserschlosst, a hamburgi Speicherstadtban látható ikonikus UNESCO világörökségi helyszínt.
















Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság