Gyom nélkül zöldell a kert

Kert-balkon

Gyom nélkül zöldell a kert

Miért vesződne vegyszerekkel, ha van sokkal egyszerűbb módja is a gyomirtásnak? A Fiskars gyomkiszedő remek találmány a pitypang és más gyomok gyors és környezetbarát eltávolítására.
Az eszköz használata kényelmes és egyszerű, nem kell kényelmetlen testtartásban hajlongania vagy ásnia. A különösen hosszú rozsdamentes acélkarmok megragadják és megtartják a gyökeret. A hosszú nyél kényelmessé teszi a gyomlálást, térdelés nélkül, ergonómikus testtartásban végezhetjük a munkát. Az erős műanyag nyél könnyű, a hosszú, rozsdamentes acél penge pedig tartós. A kivetővel könnyűszerrel eltávolíthatjuk a gazt a karmok közül. Nem keletkeznek kráterek és nem szükséges semmiféle vegyszert használni!
A Fiskars termékválasztékában ráadásul már kétféle gyomkiszedő létezik. Az új, egyszerűbb kivitelűnél egy acélkarom fogja oda a gyom gyökerét a nyél meghosszabbításához, a gaz eltávolítása pedig a nyél végén található húzószerkezettel lehetséges. A szerszám tisztítása a korábbi és az új modellnél egyaránt folyóvízzel, könnyen és egyszerűen elvégezhető.

Most pedig irány az udvar, mutassuk meg, ki az úr a kertben!
EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Ettől az apróságtól lesz penészmentes az otthona
Van egy jelentéktelennek tűnő dolog, amire nem szoktak nagy figyelmet fordítani a felújításkor, pedig igencsak fontos, mert a penész legtöbbször ezen keresztül támad.


Otthon-bútor
Csempézés alapfogásai
Az olvasói kéréseknek eleget téve áttekintjük a csempézés legfontosabb fogásait az alapozástól a fugázásig, bemutatva a legalkalmasabb, korszerű anyagokat és szerszámokat.


Gép- és anyagújdonságok
Napelemes erőművet épített a Terrán
A Terrán Cégcsoport olyan napelemparkot hozott létre a Baranya megyei Bólyban, amelynek segítségével napenergiából tudják biztosítani cserépgyártó üzemük teljes villamosenergia-ellátását.


Ötletek
Csőtakarás piszok nélkül
A páraelszívó csövét nagy felfordulás és sitthalmok nélkül is eltakarhatjuk.


Otthon-bútor

Tetőtéri ládaasztal
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság