Gyom nélkül zöldell a kert

Kert-balkon

Gyom nélkül zöldell a kert

Miért vesződne vegyszerekkel, ha van sokkal egyszerűbb módja is a gyomirtásnak? A Fiskars gyomkiszedő remek találmány a pitypang és más gyomok gyors és környezetbarát eltávolítására.
Az eszköz használata kényelmes és egyszerű, nem kell kényelmetlen testtartásban hajlongania vagy ásnia. A különösen hosszú rozsdamentes acélkarmok megragadják és megtartják a gyökeret. A hosszú nyél kényelmessé teszi a gyomlálást, térdelés nélkül, ergonómikus testtartásban végezhetjük a munkát. Az erős műanyag nyél könnyű, a hosszú, rozsdamentes acél penge pedig tartós. A kivetővel könnyűszerrel eltávolíthatjuk a gazt a karmok közül. Nem keletkeznek kráterek és nem szükséges semmiféle vegyszert használni!
A Fiskars termékválasztékában ráadásul már kétféle gyomkiszedő létezik. Az új, egyszerűbb kivitelűnél egy acélkarom fogja oda a gyom gyökerét a nyél meghosszabbításához, a gaz eltávolítása pedig a nyél végén található húzószerkezettel lehetséges. A szerszám tisztítása a korábbi és az új modellnél egyaránt folyóvízzel, könnyen és egyszerűen elvégezhető.

Most pedig irány az udvar, mutassuk meg, ki az úr a kertben!hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Manólak a cserépben
Ha van manócska a környékünkön, alighanem szívesen beköltözik ebbe a virágcserépbe épített házba.


Otthon-bútor
Alternatív fenyő az ünnepekre
Az udvaron is állhat egy fenyő, ami jól bírja az téli hideget. Barkácsolj alternatív fát az ünnepekre!


Ötletek
Vasalathajlító eszköz
Kerítéshez való betonoszlopok, betonkoszorúk, áthidalók, fedlapok, lépcsők vasalatainak készítéséhez alkotta ezt az ötletes kézi segédeszközt állandó óföldeáki ötletgazdánk, Zoppé Ferenc.


Ötletek
Mesterek Mestere díj
Új díjat alapított a Mapei. A Mesterek Mestere elnevezésű kitüntetés célja elismerni a kiemelkedő színvonalú munkát nyújtó építőipari szakemberek tevékenységét. Várják a nevezéseket.


Ötletek

Üzenőtábla
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság