Tedd mini oázissá a hátsó udvart: ötletes megoldások

csináld magad

Tedd mini oázissá a hátsó udvart: ötletes megoldások

Teremts mini oázist kertedben mindössze egyetlen délután alatt! Mutatunk hozzá néhány kreatív tippet!

Egy délután alatt elkészülsz ezekkel

Hogyan tudnád még szebbé és praktikusabbá tenni a hátsó kertet, hogy nyáron élvezetes legyen a kint töltött idő? Egy kis kreativitással könnyen megoldható. Ha például nincs hintád, akkor néhány óra alatt barkácsolhatsz egyet, csupán két raklapra lesz hozzá szükséged. Matraccal és párnákkal nagyon kényelmessé tehető.

A kerti bútorokat stencilezéssel varázsolhatod szebbé és csodás gombás dekorációt készíthetsz virágcserepekből. Ha pedig vendégül látod a barátokat, vess be egy szuper praktikát: egy nagyobb vödröt tölts meg jégkockákkal és ebben hűtsd le az italokat.

Még több inspirációért nézd meg a következő videót!
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
csináld magad
Feleslegessé vált a kád: kerti tó lett belőle
Pánczél Tamáséknál a fürdőszoba felújítása során feleslegessé vált a kád és hirtelen nem tudtak mit kezdeni vele. Kidobni viszont sajnálták volna. Némi töprengés után bevillant az ötlet: legyen belőle kerti tó! Nekikezdtek és meg is valósították. Még egy sziklakertet is építettek köré: az Ötlet Mozaiknak meg is mutatták, hogyan.


csináld magad
Raklapból virágláda: így csináld
Ha van otthon egy felesleges raklapunk, hasznosítsuk újra! Számtalan bútor vagy dekorációs tárgy készíthető belőle. Cikkünkben most azt mutatjuk meg, hogyan varázsolhatunk belőle virágládát.


Kert-balkon
Hintaágy felújítása
Az olcsóbb vásárolt hintaágyak huzata és több más eleme is gyakran gyorsabban megy tönkre, mint szeretnénk. Bemutatjuk a megoldást.


Kert-balkon
Ház a diófán
A gyerekek örök kedvence a fa tetejére épített ház. Bemutatunk egy költséghatékonyan elkészített változatot.
Gyerkőc

Pajkos póni


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság