Sérülésveszélyes a hinta, visszaveszik

Gép- és anyagújdonságok

Sérülésveszélyes a hinta, visszaveszik

Az Ikea arra kér mindenkit, hogy amennyiben Gunggung gyerekhintát vásárolt, haladéktalanul távolítsa el azt a gyerekek közeléből, és hozza vissza a legközelebbi Ikea áruházba, ahol visszakapja a teljes vételárát.

A cég ugyanis olyan esetekről értesült, amikor a hinta felfüggesztő alkatrészei nem bizonyultak az Ikea minőségi elvárásainak megfelelőnek, ezáltal súlyos sérülés lehetősége állt fenn.

„Olyan termékeket fejlesztünk, amelyek ösztönzőleg hatnak a gyerekek kreativitására és a fizikai játék iránti természetes igényükre. A gyerekek a játék során nem ügyelnek a biztonságukra, ezért erről nekünk kell gondoskodnunk, még a termékfejlesztés során. Az Ikea elkötelezett álláspontja, hogy kizárólag olyan játékokat árusít, amelyeket a saját gyermekeinknek is jó szívvel adnánk.

A Gunggung hinta a piacra kerülése előtt megfelelt a fennálló összes szabványnak és előírásnak. A termékeinket ugyanakkor a piacra kerülésük után is folyamatosan teszteljük. Ezek tapasztalatai alapján, továbbá a tudomásunkra jutott esetek után arra a következtetésre jutottunk, hogy a Gunggung hinta felfüggesztő alkatrészei nem teljesítik szigorú előírásainkat. A további balesetek elkerülése érdekében ezért haladéktalanul kivonjuk a forgalomból a Gunggung hintát” – mondja Cindy Andersen, a Gyerekek Ikea-ja termékcsoport felelős vezetője.

A Gunggung hintát bármelyik Ikea áruházban visszavesszük, és a vételár teljes összegét visszatérítjük. A visszatérítéshez nem szükséges bemutatni a vásárlást igazoló blokkot.

További információ a www.ikea.hu weboldalon található, vagy a 06 1 460 31 60-as telefonszámon kapható.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Hírek
LURVIG kollekció
Az IKEA négylábú kedvenceinkre is gondolt, és egy szuper kollekciót alkotott számukra! 


Otthon-bútor
Csalogasd otthonodba a tavaszt az IKEA-val!
A tavasz mindig az újrakezdés időszaka, amikor a hosszú tél után nemcsak a természet és mi magunk, de otthonunk is igényli a megújulást. Hogy friss tavaszi hangulatot csempéssz az otthonodba, nem kell mást tenned, csak látogass el az IKEA tavaszi vásárára.


Hírek
Tüntesd ki magad a MARKERAD kollekcióval
Épp új helyre költöztél. Itt az idő, hogy olyan dolgot találj, amitől valóban jól érzed magad, ami valóban csak a tiéd.


Gép- és anyagújdonságok
LED-re váltott az IKEA
Az IKEA 2015 szeptemberétől a teljes világítási termékválasztékát LED-esre cserélte. A LED olyan fényforrás, amely működéséhez 85%-kal kevesebb energiát igényel, mint a hagyományos izzók, és élettartama akár a 20 évet is eléri.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság