Kennel házilag

Ötletek

Kennel házilag

Egy évig tervezték Nagy Árpád Csabáék, hogy örökbe fogadnak egy kiskutyát. Előbb azonban meg akarták neki építeni az új otthonát.

De nem ám egy pici kutyaházat, hanem egy ilyen, viszonylag nagy kennelt, hiszen úgy érezték, neki is kijár egy „kis birodalom”, ahol a nagy kerttel együtt, no meg a háziak szeretetétől övezve jól érzi majd magát.

A kennel megépült, és végül mindenki örömére megérkezett Csoki is, az új családtag.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Utak és tévutak a tökéletes kerthez
Senki nem fog úgy hozzá egy ház építéséhez, hogy felhúz egy falat, mondván, ha nem jó ott, majd lebontjuk. A kertrendezést is az alapoknál kell kezdeni. Kevés, ha szép virágokat, vagy stílusos kerti bútort választunk.


Ötletek
3+1 fontos tanács, hogy ne szálljanak el az építkezés költségei
A 2021. januártól életbe lépő változások számos építtetőt elbizonytalanítanak. Az új rendelkezések hatására többen is attól tartanak, hogy a "közel nulla energiaigényű" ingatlanok kritériumainak megfeleléséhez a korábbiakhoz képest alapvetően más és sokkal drágább házat kell felhúznia. Ez azonban távolról sincs így.


Hírek
Az építőipari piaci bizonytalanság veszélyeire figyelmeztetnek
Az építőanyag beszerzés körültekintő tervezésének fontosságára hívja fel a figyelmet a Mapei Kft., az építőipari piac bizonytalansága miatt.


Ötletek
Fakorongos és fonott madáretető
Kétféle különleges madáretetőt is készített Földesi Szabolcs Kazincbarcikán.
















Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság