Jót tenni jó!

Gép- és anyagújdonságok

Jót tenni jó!

Gyermekosztályon újított fel kórtermet az újHÁZ Centrum siófoki kereskedése.

A Sióház Centrum Kft felújított egy kórtermet a Siófoki Kórház és Rendelőintézet gyermekosztályán. Az átadásra március elején került sor, a gyógyulásra váró kicsik pedig már birtokukba is vették a minden igényt kielégítő helyiséget.

Az újHÁZ Centrum siófoki telephelye, a Sióház Centrum Kft úgy döntött, hogy egy nemes ügy mellé áll, így felújítottak egy kórtermet a hozzá tartozó fürdőszobával a Siófoki Kórház és Rendelőintézet gyermekosztályán. Tették mindezt azért, hogy a kórházi kezelésre szoruló kis betegek és családtagjaik számára otthonosabb körülményeket teremtsenek.

Johancsik Katalin, a Sióház Centrum Kft ügyvezetője nagy örömmel számolt be a felújítási munkálatok lezárulásáról, valamint az ünnepélyes átadás megtörténtéről. "Örülünk, hogy segíthettünk a Siófoki Kórháznak. Bízunk abban, hogy ezzel mi is hozzá tudtunk járulni ahhoz, hogy a kórházba kerülő gyermekek és szüleik számára a betegséggel folytatott küzdelem könnyebb legyen, vagy legalább is kényelmesebben érezhessék magukat azokon a nehéz napokon, amikor a kicsik folyamatos orvosi segítségre szorulnak" – mondta. Az ügyvezető hozzátette: a megújult fürdővel és a szobában elhelyezett vidám falmatricákkal olyan atmoszférát sikerült teremteniük, amivel a gyermekek gyógyulásának helyszíne többé már nem kelti a nevében is riasztó "kórterem" hatását. Johancsik Katalin annak a meggyőződésének is hangot adott, hogy az lenne az ideális, ha minden egyes kórházi szoba úgy nézne ki, mint az általuk felújított.

A munkálatok kivitelezéséhez az újHÁZ Centrum több építőanyag beszállító partnere, így a Mapei Kft, a Geberit Kft és a Hansgrohe Kft is hozzájárult. A végeredmény pedig nemcsak egy minden igényt kielégítő, a gyermekek gyógyulását elősegítő szoba és fürdőhelyiség lett, hanem egy olyan lokális összefogás is, melynek minden résztvevője megtapasztalhatta: Jót tenni jó.

A társadalmi felelősségvállalás keretében Jót tenni jó címmel indított 2016-ban kampányt az újHÁZ Centrum. Az építőanyag kereskedelmi vállalat célja, hogy felhívja a figyelmet: országos hálózata a lokálpatriotizmus és az emberségesség jegyében milyen jó ügyek mellé áll. Így kívánnak másokat is motiválni arra, hogy közösségük aktív tagjaként tisztelettel és segítő szándékkal forduljanak egymás felé.

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
A konyhapult új ruhája
Beköltözéskor még tetszett a konyhapult Lovass Ágnesnek Pécelen, az idő múlásával azonban egyre kevésbé.


Otthon-bútor
Stencilezett komód
Átlagos, unalmas fiókos szekrényéből vagány, mintás bútordarabot varázsolt Veresné Klepács Tünde Debrecenben.


Otthon-bútor
Fürdőszobadesign: ívelt falak
A modern térkialakítás kedveli az ívelt formákat. Ebben jelentős szerepe van az újabb és újabb építőanyagoknak; ilyen a víz- és hőszigetelt, könnyen beépíthető és burkolható wedi építőlemez-család is.


Otthon-bútor
Hálószoba-felújítás saját kezűleg
Ahhoz, hogy lakóterünk megújuljon, nem kellenek új bútorok, sem szakemberek hada: elég a jó ízlés, a munka megtervezése, akarat és némi szabadidő: az itt bemutatott hálószobát festette, tapétázta, bútorait átfestette, lámpáját pedig átalakította ihletett tulajdonosa – és a végeredmény önmagáért beszél.
Szerszám-anyag

Lakásfestés egyedül


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság