Országos hírnév és negyedmillió forint

Gép- és anyagújdonságok

Országos hírnév és negyedmillió forint

A Stihl idén úgy döntött: hétköznapi felhasználói között keresi meg idei kampányarcait.

 A különleges pályázat győztese nem csak országos hírnévvel és számos élménnyel gazdagodhat: szerződéskötés esetén a Stihl aktuális árlistájából bruttó 250 000 Ft értékben választhat gépet magának.


Van, aki lenyírja, van, aki összegyűjti. Van, aki kidönti, van, aki aprítja. A kerti munkát mindenki másképp csinálja, egyvalami azonban minden kertészben, asztalosban, erdészben, háziasszonyban és családapában közös: a Stihl széles kínálatában egytől egyig megtalálják a hozzájuk és munkájukhoz illő kerti gépet.
– Teljesítmény, biztonság, technológia, precizitás és munka iránti szenvedély. Ezek adják vállalatunk esszenciáját, a Stihl igazi erejét azonban a gépeket használó közösség jelenti – mondja Szentesi Levente, az Andreas Stihl Kft. marketingigazgatója, majd hozzáteszi: éppen ezért döntöttek úgy, hogy az idei évtől a vállalat kommunikációjában is minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektetnek az erdészeti és kertészeti eszközök felhasználóira.
– A korábbi években többek között Szivós Márton világbajnok vízilabdázó, McMenemy Márk televíziós műsorvezető és Megyeri Szabolcs kertészmérnök képviselték vállalatunkat, most azonban bárki számára lehetőség nyílik arra, hogy óriásplakátokról mosolyogjon vissza ránk – magyarázza a marketingigazgató. A Stihl várja mindazon fiatal hobbikertészek, tapasztalt favágók, nyugdíjas nagyszülők, lelkes háziasszonyok és fáradhatatlan családapák jelentkezését, akik őszinte lelkesedéssel vetik bele magukat a ház körüli munkákba.
A STIHL Arcok kiválasztása nagyon egyszerű. A pályázaton való részvételhez mindössze regisztrálni kell a stihlkozosseg.stihlnemzedekek.hu oldalon. A jelentkezőket a Stihl Arcok csapata előválogatja, kategóriákba sorolja, majd a három-három legjobb jelölt közül nyilvános szavazással választja ki a Stihl idei kampányarcait. A szerencsések a sok-sok élmény és az országos hírnév mellé – szerződéskötés esetén – a Stihl aktuális árlistájából választhatnak maguknak gépeket bruttó 250 000 Ft értékben.
Jelentkezési határidő: 2018. február 18.
Ha Te is szereted beröffenteni a motorfűrészed, imádod beszippantani a frissen nyírott fű illatát, rajongsz a csendért, és elégedettséggel tölt el a munka elvégzése utáni pihenés, akkor Te vagy a Stihl embere. Jelentkezz még ma!
Bővebb infó: stihlkozosseg.stihlnemzedekek.hu

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Sportfavágók a Hungaroringen
A Pickup & 4x4 Fesztivál keretében, a Hungaroringen rendezik meg az idei STIHL Timbersports Magyar Nemzeti Bajnokságot.


Gép- és anyagújdonságok
Élmény így a fűnyírás
Gyors, könnyű, kényelmesen használható, akkumulátorral működik, környezetbarát, csendes, ergonomikus, és olcsóbb, mint egy Tesla: a Stihl kirukkolt új új fűnyíró-családjával.


Gép- és anyagújdonságok
Figyeljünk oda a parlagfűre!
Kertes házban él? Akár 5 milliós büntetésre is számíthat, ha ezt elmulasztja.


Gép- és anyagújdonságok
Év háza pályázat 2018
Május 18-ig nyújthatják be munkáikat családi házak, kis társasházak, illetve idén először középületek tervezői a 2018-as Év háza pályázatra. 


Gép- és anyagújdonságok

Fából faragott motoros


Gép- és anyagújdonságok

Everest Expedíció és STIHL


Gép- és anyagújdonságok

Locsoljunk okosan!


Gép- és anyagújdonságok

Minden ami zöld, narancssárga lesz


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság