Környezetbarát megoldás egy rétegben

Gép- és anyagújdonságok

Környezetbarát megoldás egy rétegben

Az Ytong hőszigetelő falazati rendszere már 30 cm falvastagságtól egy rétegben megfelel az új Energetikai Szabvány rétegrendi követelményeinek, így nem kell többletköltség mellett utólagosan szigetelni, illetve a páraháztartási gondokat generálni a lakótérben.

Az Ytong szerkezetek kiváló hőfokcsillapítása nemcsak a téli időszakban biztosít kellemes hőmérsékletet az épületben, hanem megakadályozza a falak nyári túlmelegedését is - így az épületek kellemes lakóklímával rendelkeznek az év minden szakában.

Az Ytong kifejlesztését az 1920-as években egy energiaválság indokolta. A falazóelem olyan kiváló tulajdonságokkal lett felruházva, hogy rövid idő alatt népszerű világmárkává vált, az akkori energiaszegény környezetben. Az Ytong építőanyag a falazóelemek között egyedüliként érdemelte ki már évekkel ezelőtt a Környezetbarát Termék védjegy használatát.

A környezetkímélő, alacsony energiával, minimális hulladékképződéssel járó gyártási technológiával, természetes alapanyagokból előállított építőanyagok alkalmazása, mind a tervező, mind az építtető részéről egy fontos lépés a hosszú távú egészséges, emberi lakókörnyezet megteremtéséhez.

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Hőszigetelést a hőszigetelésre!
Az első homlokzati hőszigetelések 15-20 éve védik az épületeket (és a pénztárcánkat). A régebbi, átlagosan 4-6 centiméter vastag rendszerek már nem felelnének meg a mostani hőtechnikai előírásoknak és az elvárásainknak. Ha a vakolat egyébként is színezésre szorul, érdemes meggondolni egy újabb hőszigetelő réteg felhordását a homlokzatra.


Otthon-bútor
Szerelmet hirdető falipolc készítése
Egy közösségi oldalon levő blogban látott fotó adta az ihletet Sebők Árpádnak és Sebőkné Kálmán Katalinnak (Székesfehérvár) a polc elkészítéséhez – rögtön tudták, hogy kell egy ilyen a hálószobába.


Hírek
Menő DIY megoldások
Egyedi minták rendhagyó festőeszközökkel a falakra. 


Otthon-bútor
Jókedvre derítő tárgy: fessünk faliórát!
Cikkünkben néhány olyan, gyönyörű üvegórát mutatunk be, amelyre méltán lehet büszke készítője. Tartson velünk, díszítse ön is szobáját hasonlóan egyedi darabokkal! Azt előre eláruljuk, hogy a munka nem nehéz, de vigyázat: a végeredmény dicsekvésre ösztönöz!
Gép- és anyagújdonságok

Falfesték, ami fűt


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság