Ragassza a bútorára, nem csapódik ajtaja

Gép- és anyagújdonságok

Ragassza a bútorára, nem csapódik ajtaja

Egyszerű, ám annál jóval hasznosabb bútor kiegészítővel rukkolt elő a Bery-Products Kft. A Bery Omega eszköz kiváló védelmet nyújt a bútorajtók és fiókok becsapódása és az így keletkezett sérülések ellen. Olvassa el cikkünkben előnyeit, majd szereljük fel együtt.
A Bery Omega egy ötletes megoldás, amelyet a bútorok belső részére kell ragasztani. Lehetőleg arra a részére, ahol az adott ajtó, fiók a keretnek csapódik. Felszerelésével elkerüljük a hangos, éles ajtócsapódásokat. A bútorok záródása innentől kezdve lágy, finom és hangtalan lesz. Könnyedén felszerelhető, fúrás és csavarozás nélkül. A szerkezeten található egy erős öntapadó ragasztó, aminek a segítségével könnyedén felhelyezhető. A legnagyobb előnye egyértelműen az, hogy bútora sértetlen marad, biztosítja a csendet, nyugalmat, kényelmet és komfortot.
 
Felszerelés
A készülék a képen jelzett pontok mentén bárhol felszerelhető. Az ajtók esetén a bútorajtó-sarokpánttól kb. 25-35 cm-re javasoljuk elhelyezni. Ha szükséges, tisztítsa meg a ragasztás helyét. Húzza le a ragasztóról a védőfóliát. A készülék mozgó elemét kézzel nyomja be ütközésig. Felragasztáskor az ütköző a záródás síkjával egyvonalban legyen! Ügyeljen a merőlegességre! Figyeljen a pontos felhelyezésre, mert a ragasztó szilárdan rögzít! Felszerelés után azonnal használatba veheti.
 
A Bery Omega fogyasztói ára 240 Ft/db. A termék hatféle színben kapható az üzletekben, ahogy az alsó képen látszik is.

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Csőtakaró és polc egyben
A lakás utólagos bővítése, új helyiségek kialakítása esztétika hátrányok megjelenésével járhat. Nagy Lehel is ezzel szembesült Biharnagybajomon, amikor családjával másik lakásba költözött.


Otthon-bútor
Ünnepi építkezés
Fiaival közösen készült adventre és karácsonyra Antal Zoltán (Harkakötöny).


Otthon-bútor
Az indigókék szép!
A sötétebb árnyalatok nem feltétlenül tesznek komorrá egy helyiséget – olvasónk indigókék fala bizonyítja ezt.


csináld magad
Így lesz az IKEA-s asztalból márványhatású bútor
Egy kis trükkel teljesen átalakíthatod az egyszerű IKEA-s bútoraidat. Mutatunk egy remek példát dohányzóasztalhoz!
Otthon-bútor

Bútorok a fürdőbe


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság