Porgyűjtő Post-it

Ötletek

Porgyűjtő Post-it

Nem kedveli Kovács Norbert a fúráskor keletkező apró lyukból kihulló törmeléket, port, piszkot.

 A porszívó jó megoldás, de két ember szükséges ahhoz, hogy fúráskor használni lehessen. A képen látható ötletével a tiszta munka bármilyen helyzetben megoldható: mindössze egy szélesebb Post-it tömb kell hozzá.

Minden lyuk fúrása előtt le kell tépni egy lapot, majd a ragasztós részét 90 fokban meghajlítani. Ezt a lyuk alá kell ragasztani – e meghajlított lap elég erős ahhoz, hogy egy lyuk kihulló törmelékét megtartsa.

 

Fúrás után a lap nyom nélkül eltávolítható, a törmeléket pedig „belecsomagolva”, a lapot összegyűrve minden további takarítás nélkül el lehet tüntetni.

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Háncs helyett toboz
A virágládákban a felszínre célszerű faháncsot tenni a virágok köré, mert megvédi a földet, s nem veri ki az eső (és így nem veri fel az ablakra a sarat), nehezebben gazosodik, és hosszabb ideig megőrzi a nedvességet. A toboz pedig még ennél is jobb.


Gép- és anyagújdonságok
Sérülésveszélyes a hinta, visszaveszik
Az Ikea arra kér mindenkit, hogy amennyiben Gunggung gyerekhintát vásárolt, haladéktalanul távolítsa el azt a gyerekek közeléből, és hozza vissza a legközelebbi Ikea áruházba, ahol visszakapja a teljes vételárát.


Ötletek
Okos város, okos ház: a BUSZESZ újragondolva
Két fiatal pályakezdő tervező gondolt egy merészet, és...


Otthon-bútor
Csillár szokatlan burákkal
Szép régi befőttesüvegekből készített egyedi csillárt Berta-Gurubi Zsuzsanna Lejla Budapesten.


Gép- és anyagújdonságok

Környezetbarát mobiltöltés


Szerszám-anyag

Ablakszigetelés


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság