Régi ládából a kert dísze

Ötletek

Régi ládából a kert dísze

Egy fa ládából varázsolt funkcionális szépséget Weiss Pamela Dunakeszin.

A ládán először kijavította a hibákat, majd lecsiszolta.

Ezután lealapozta és lefestette zománcfestékkel. Teteje nem volt, ezért méretre vágott MDF lap került rá, zongorapánttal rögzítve. Mivel kerti ládának szánta, virágmintát festett rá. Az egyik kedvenc virága a hibiszkusz, ezért úgy döntött, ezzel a virággal díszíti a ládát. A hibiszkusz megfestéséhez színezőpasztát használt. Végül lelakkozta a tárolót, hogy minden időjárási viszonyt kibírjon. Hogy többfunkciós legyen a láda, kerekeket szerelt rá, a tetejére pedig szivacsot vágott, így könnyen mozdítható és padnak is használható a kertben.

A ládában tartja a kerti szerszámokat, a napozóágyak szivacsait és kisfia kerti játékait. A láda amellett, hogy többfunkciós – tároló és pad egyben – még díszíti is a kertet. Utánzásra érdemes.

EZT IS Ajánljuk
csináld magad
Rusztikus pihenőhely a kertben
Mindenki vágyik egy olyan helyre, ahol megpihenhet. Ahol nincs rohanás, nincs idegeskedés, nincs zaj, csak időtlen békesség. Ebben a nyitott, ponyvával borított fészerben szinte állni látszik az idő.


Szerszám-anyag
Corax Bio: újdonság a növényápolásban
Már nem zöldebb a szomszéd kertje! CoraxBio néven új, a lakosságnak és kiskerttulajdonosoknak szánt termékcsaláddal jelent meg a piacon a Corax-Bioner Biotechnológiai Zrt. A 2004 óta működő cég korábban elsősorban az agrárium, a nagytermelők, professzionális felhasználók számára készített környezetkímélő növényvédő szereket és műtrágyákat.


Kert-balkon
Téglakő ülőgarnitúra a teraszra
A teraszra készített különleges kiülőt és bográcsolót Dancs Frigyes Taksonyban.


Kert-balkon
Terasz akácoszlopokból
A rendelkezésére álló akácanyagból készítette ezt a ma nagyon sokak által kedvelt görbefa teraszt Apró János Szegeden.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság