Tiszta környezet

Ötletek

Tiszta környezet

Nem kell sok pénzt áldozni arra, hogy tiszta legyen a családi vagy hétvégi ház udvara: ez a hamutartó például maradék anyagokból, gyakorlatilag ingyen készült.

A hamutartót barackbefőttes konzervdobozból készítette Földesi Szabolcs Kazincbarcikán. A betontalapzatot is saját kezűleg öntötte, benne 50×50-es szögvassal, amelyhez hozzáfogatta a falécet, amit aztán falazúrral kent le. A farúd tetejét, a zöldre festett hamutartó fölött, alumíniumdarabbal fedte be, azon lehet elnyomni a cigarettát.





EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Így könnyű a csomaghordás
Fájós derekára való tekintettel volt kénytelen „megalkotni” ezt a csomaghordozó gurtnit Bartalus Mária, akinek családja költözéskor vette nagy hasznát a találmánynak.


Ötletek
Újragondolt szekrények
Divatjamúltnak és sötétnek találta ezt a szekrénysort Buha Mónika Szegeden, és mivel világosítani szerette volna a tetőtéri szobákat, átalakította.


Ötletek
Hőtükör gyorsan, egyszerűen
Minimális kézügyességgel is elkészítheti bárki ezt a jelentős hőmegtakarítást eredményező hőtükröt. Schukkert Tamás olvasónk a tippet az Ötlet Mozaikból merítette, de azonnal tovább is fejlesztette: a kandalló mögötti fal nagyrészt elnyeli a hőt, ezért polifoam hővisszaverő fóliát vásárolt.


Ötletek
Egyenes vágás
Olyan ötletes vezetőlécet készített Záhony Péter Budapesten, amellyel egy bútorlap, rétegelt lemez-, MDF- vagy OSB-tábla bármelyik pontjáról indulva hajszálpontos egyenes vágást eszközölhet a kellő irányban.








Ötletek

Csigapolc






Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.



Fizessen elő digitálisan!





ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság