Méretre készült gardrób

Ötletek

Méretre készült gardrób

Némi munkával tetőlécből sem nehéz egyedi tervezésű gardróbot készíteni – így tett olvasónk, Horosz Gergő is.

Természetesen előre meg kell tervezni a gardróbszekrényt, pontos méretekkel, hiszen ebből tudjuk, hogy milyen hosszú fákat kell vágnunk – meg persze tudjuk kiszámítani a megvásárolandó nyersanyag mennyiségét is.

Tetőléchez például építőipari telepen juthatunk. Érdemes úgy válogatni, hogy csak egyenes tetőlécekből dolgozzunk. (A kiválogatott alapanyagot Gergő 10×4 m-es szálanként kerékpáron szállította haza – öt fordulóval). A léceket legyalulta, majd a családdal közösen lefestették.

Ezt követően szabta méretre és csavarozta össze a léceket oly módon, hogy nem kellett hozzá sarokvas.

A kihúzható nadrágtartó, a fiókok és az akasztós rész Ikea-termék.

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Csempemozaik
Két éve meglazult néhány csempe a fürdőszobában Szilágyi Dezsőéknél Szigetszentmiklóson. Mivel teljes felújításra nem gondoltak, mozaik készítése mellett döntöttek.


Gyerkőc
Hamarosan becsöngetnek – Így alakítsuk át a gyerekszobát
Amíg a gyerekek júniusban az utolsó, nyári szünet előtti napokat számolták, addig augusztusban a szülők már vágják a centit, hogy mikor kezdődik el ismét a tanév. A hátralévő napokat érdemes maximálisan kihasználni – például egy gyors gyerekszoba-átalakítással.


Ötletek
Szobaberendezés járműalkatrészekből
Aki gondolkodik, jó a fantáziája, szereti az új megoldásokat és nem idegenkedik a szokatlantól, az meglepő alkatrészekből is létrehozhat szép és funkcionális tárgyakat. Például ilyen extravagáns ülőkét és lámpát.


Kert-balkon
Mediterrán stílusú kút
Az akkoriban még frissen vásárolt falusi lakóház udvarán volt egy régi, de működőképes ásott kút, melynek csak az utolsó fél gyűrűje állt ki a földből.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság