Fatároló békebeli stílusban

Ötletek

Fatároló békebeli stílusban

Kovácsné S. Lívia küldte be a fűtési szezon beálltával nagyon is aktuális kandallórács és fatároló képét Tunyogmatolcsról. Mindkettőt férje, Kovács Zsolt készítette.

A rács praktikusan zárható, így biztonságban tudhatják hároméves kislányukat. A fatároló alja és hátulja lakkozott, préselt lemezből van, Kovács úr a rácsot minden rögzítési pontján hegesztette, egyébként szétszerelhető.

A fényes fekete fémfesték könnyen tisztítható, a lakkozott fa szintén. Az éles végek apró műanyag „dugókkal” vannak lezárva, amelyek lábként is funkcionálnak.

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Csigapolc
Sniccerrel faragta 5 mm-es habosított PVC-ből ezt a „csigapolcot” Sonntágh Márton Budapesten.


Ötletek
Árnyas hintaágy
Mindig is tetszettek a fából készült kerti bútorok Szabados Olivérnek Kazincbarcikán.


Ötletek
Beépített ablakmélyedés
Kis lakásban érdemes kihasználni az ablakok alatti beugrókat is. Ez az ablakmélyedés 25 cm mély, így kézenfekvő volt, hogy készen kapható fenyőpolcokból legyen a szekrény. Az ajtók szintén fenyőből készültek.


Ötletek
Amőba zsákban
Praktikus, költséghatékony és kiválóan szórakoztat a maga egyszerűségében ez a társasjáték, amely ajándéknak is nagyszerű.
Ötletek

Kerti mozaikkép


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság