Csúcs gasztronómia
A különleges kulináris kínálat is része a szálloda filozófiájának. A vendégek kedvükre válogathatnak az ételek gazdag kínálatából, melyet a reggelinél, az imbisz - büféebédnél, és az ötfogásos gourmet vacsoránál az alpesi konyha természetes, kiváló minőségű regionális biotermékei, a klasszikus karintiai ételváltozatok, vagy az Alpok-Adria régió gasztronómiai ötvözetei garantálnak. A Hotel Hochschober Ausztria első szállodájaként immárom 10 éve kínál vegán és 1 éve vegetáriánus alternatívákat az étkezésekhez, szintén regionális és szezonális alapanyagokból.
Nyári Hochschober tippek
Családi akció:
Párok, barátok és egyéni utazók számára:
Nyári bonusz hetek:
Szauna napok:
„Kaltbaden” (hideg vízben való merülés)
A hidegterápia speciálisan képzett Hochschober-szakértők vezetésével történik. Megfelelő gyakorlatokkal és megfelelő légzéstechnikával gyorsan kellemesnek találja az ember a hideget. A „jutalom” a boldogság érzése, mivel a szervezet endorfinokat szabadít fel. A hidegmerülés bizonyítottan pozitív hatással van testre és lélekre. A nyári hónapok különösen ideálisak a hideg fürdőzéshez, mert a Turrachi tó vízhőmérséklete elériheti akár a 20 Celsius fokot. (Előzetes orvosi vizsgálat szükséges.)
További információk:
Fotók: Hotel Hochschorber
2024. március 30. 11:24
Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.