Vicces képeket festett egy kutyagazdi a kerítésre

Ötletek

Vicces képeket festett egy kutyagazdi a kerítésre

Egy kreatív kutyagazdi úgy döntött, egy kis vidámságot csempész a járókelők mindennapjaiba.

Mosolyt csalnak az arcokra

Brian Stenley megunta, hogy kutyái folyton kidugják a fejüket és kukucskálnak a kerítés lyukain. Úgy döntött, egy kicsit feldobja a járókelők mindennapjait: a kerítésre különféle posztereket, műalkotásokat festett. Ha az ebek odamennek, a képek életre kelnek és mosolyt csalnak az ott elhaladók arcára.

„Az egész úgy kezdődött, hogy Burger kisebb korában elkezdett kaparni a kerítés alatt. Erről csak úgy lehetett leszoktatni, hogy lyukat vágtam a kerítésbe. Aztán jött a karantén, megszaporodtak a járókelők az utcán és kedvem támadt kreatívkodni” - nyilatkozta a BoredPandának.

Borítókép: Facebook/The poland dog fence

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Kaviccsal szórt kerítés
Mély benyomást keltő, gyönyörű kerítést készítettek Szőke Tímeáék Nagyberkiben. A kivitelezés során bedolgozott anyagok jó része ráadásul bontásból származó, tehát ingyenes volt, úgyhogy a kerítés nem is került túl sokba.


csináld magad
Kényeztesd házi kedvenceidet: cica- és kutyabútorok saját kezűleg
Házi kedvenceink megérdemelnek egy kis kényeztetést: készíts nekik saját kezűleg bútorokat. Lehet az egy dekoratív fekhely vagy egy etető, cicád vagy kutyád biztosan imádni fogja. Mutatunk hozzá egy kis inspirációt!


Kert-balkon
Variálható elemes kerítés
Van, aki úgy gondolja, a kerítés elzár a világtól, ezért nincs rá szükség, más szerint viszont pont az a jó benne, hogy kirekeszti a külvilágot. Építése azonban nem ?kívánságműsor?, egyes lakóövezetekben kötelez?vé is tehetik. De akármiért vágunk bele, érdemes körülnézni a kínálatban. Mi most egy sokoldalú rendszert mutatunk be, amelyet a család férfi tagjai vagy a barátok segítségével magunk is megépíthetünk.


Kert-balkon
Szép postaláda egyszerű elemekből
Kerítésoszlopba szerette volna elhelyezni a postaládát Magyar Szabolcs, de kereskedelmi forgalomban csak nagyon kis számban található beépíthető fajta, és ezek beépítése is elég bonyolult. Ezért visszatért a jól bevált vízlefolyócső-változathoz.


Kert-balkon

Kész kerítésalap
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság